Annons

Enter Fonder lanserar digital lösning för direktkunder

Enter Fonder lanserar nu, i samarbete med Fondab, en digital lösning för sina kunders fondsparande bland annat inom ramen för ISK. Den nya lösningen innebär att Fondabs plattform för fondhandel, depå- och slutkundshantering möjliggör för Enter att kunna erbjuda sina kunder ett enklare sätt att spara i fonderna.

Under sommaren har arbetet pågått med att sätta upp en egen digital kundplattform åt Enter Fonder och vi kan nu med glädje lansera tjänsten på www.enterfonder.se. Med den nya lösningen kan kunder nu direkt via Enter Fonders webbplats registrera sig som kund och logga in med BankID, öppna ett Investeringssparkonto (ISK) samt spara i Enter´s fonder.

- Vår tanke är att kunderna ska kunna komma närmare förvaltningen och följa värdet av de investeringar som vi tror allra mest på, säger Henrik Lindquist, VD på Enter Fonder.

Genom att låta Fondab hantera den tekniska lösningen och administrationen kring slutkunden kan Enter fokusera på sin kärnverksamhet som är förvaltningen och kundrelationen.

- Enter Fonder har ett starkt varumärke med stort fokus på hållbara investeringar. Vi ser med spänning fram emot ett gemensamt och långsiktigt arbete för att skapa goda värden för slutkunden att använda Enter’s nya digitala tjänst och produkter, säger Filip Birkhammar, Head of Sales på Fondab.

För mer information, kontakta:

Filip Birkhammar
Head of Sales, Fondab
Tel: +46 73 600 11 63
E-post: filip.birkhammar@fondab.com


Henrik Lindquist
VD, Enter Fonder
Tel: +46 70 693 57 13
E-post: henrik.lindquist@enterfonder.se

Fondab AB är Sveriges största fondplattform. Fondab arbetar med digitala lösningar för fondsparande och erbjuder både privatkunder, företagskunder samt institutionella kunder en fullständig IT infrastruktur för automatiserad fondhandel och depå- och slutkundshantering. Fondab äger även fondhandelsplatsen Fondmarknaden.se. Mer information på www.fondab.com eller kontakta oss på sales@fondab.com.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?