Annons

Notice to participate at the Annual General Meeting of Shareholders of DDM Holding AG

The Swiss Federal Government has declared a “special situation” in Switzerland due to the COVID-19 pandemic. Protecting the health of our shareholders and employees is a priority for us. Therefore, the personal attendance of the shareholders at the annual general shareholders’ meeting (the “AGM”) of DDM Holding AG (First North Growth Market: DDM), (the “Company”) is not possible. This year’s AGM will take place on Thursday 17 September 2020 at 10:00 am CEST at the offices of Walder Wyss Ltd, Seefeldstr. 123, 8008 Zurich.

As a consequence, shareholders can, in line with art. 27 of the Swiss Federal Council’s Third Ordinance on Measures to Combat the Coronavirus, only submit their voting instructions in writing or electronically to the independent proxy. Detailed information on this and the agenda items can be found in the attached invitation to the AGM, also available on the Company’s website, http://ddm-group.ch/investors.

Participation and Voting Rights

Shareholders registered with voting rights in the share register as of the close of business on 4 September 2020, will be authorized to participate exclusively by means of representation by the independent proxy and to vote at the AGM. From close of business on 4 September 2020 up to and including 17 September 2020, no entries will be made in the share register which would create a right to vote at the AGM.Shareholders who wish to participate by means of representation by the independent proxy at the AGM may either download the registration form via our website http://ddm-group.ch/investors or request a physical copy by e-mail to ddm@computershare.ch. The registration form should be completed and returned by mail or e-mail to the following address: Computershare Schweiz AG, General meetings, P.O. Box, 4601 Olten, Switzerland; e-mail: ddm@computershare.ch as soon as possible but in any case no later than 15 September 2020. Upon receipt of their registration form shareholders will be provided with voting material (including proxy form) for the AGM.

Voting Registration

Shareholders (i) whose shares are registered in accordance with the Articles of Association of the Company in a securities register in accordance with the Swedish Financial Instruments Accounts Act (1998:1479) or otherwise in accordance with Swedish law and (ii) who hold such shares through a nominee must, in order to be entitled to vote by the independent proxy at the AGM, temporarily register the shares in their own name.

For the shares to be re-registered in time, such shareholders should instruct the nominee that manages the shares well in advance of 4 September 2020 for temporary re-registration, so called voting registration. To ensure their registration in time for the AGM, shareholders are therefore kindly invited to issue instructions to their nominee (custodian bank) as soon as possible.

Further Information

For the full invitation to the AGM, including a guideline on how to provide the independent proxy with voting instructions, please see the attached PDF-file or visit http://ddm-group.ch/investors.

This is information which DDM Holding AG is obliged to make public pursuant to the EU Market Abuse Regulation. The information was submitted for publication, through the agency of the contact person set out below, at 09:00 CEST on 27 September 2020.

For more information, please visit DDM’s website at www.ddm-group.ch or contact:

Jörgen Durban, Chairman of the Board 
Tel: +41 41 76 614 20

Fredrik Olsson, Chief Financial Officer
Tel: +41 79 331 30 17

Mail: investor@ddm-group.ch

DDM Holding AG (Nasdaq First North Growth Market, Stockholm: DDM) is a specialized multinational investor and manager of non-performing loans and special situations. Since 2007, the DDM Group has built a successful platform in Southern, Central and Eastern Europe, having acquired 2.3 million receivables with a nominal value of over EUR 4 billion.  DDM Debt AB (publ) (Nasdaq Stockholm: DDM2) is a wholly owned subsidiary of DDM Holding AG. Arctic Securities is DDM Holding AG’s Certified Adviser, e-mail: certifiedadviser@arctic.com, tel: +46 8 44686100.

Följande bilagor finns för nedladdning:
DDM Holding AGM 2020 Invitation
Notice to participate at the Annual General Meeting of Shareholders of DDM Holding AG


Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från PreciselyAnnons

Avtal på autopilot för framtidens juristavdelning

De processer och verktyg som bolagsjurister använder i avtalsarbetet har under de senaste åren utvecklats snabbt. Med en digital plattform som automatiserar avtalsprocesser vill Precisely hjälpa bolagsjurister att uppnå bättre regelefterlevnad och produktivitet. Som ett resultat får bolagsjuristen mer tid över att hjälpa sina kommersiella team att göra bättre affärer. 

Avtal utgör en trygghet. De används för alltifrån överenskommelser med leverantörer och licenser för mjukvara, till hyra av kontor och anställning av konsulter. Liksom de flesta andra aspekter av företagande har avtal och affärsjuridik gått över till att vara allt mer digitalt. 

– En av de vanligare åtgärderna för att komma ifrån traditionell avtalshantering är att många nu har digitala arkiv istället för fysiska. Endast digital arkivering påverkar dock inte avtalsflödet i sin helhet i någon större utsträckning. Det finns många områden som behöver ses över för att nå ett säkrare, effektivare och lönsammare sätt att hantera sina avtal på, betonar Nils-Erik Jansson, grundare och VD på Precisely.

Det Nils-Erik avser är exempel på funktionalitet i Preciselys plattform. Plattformen ger företag möjlighet att maximera sina avtals prestanda och låta vem som helst skapa, förhandla, digitalt signera samt följa upp avtal, utan att bolagets jurister tappar kontrollen. Idag används bolagets teknik av fler än 200 bolag spridda över hela världen. Bland de svenska kunderna märks bl.a. Norstedts Juridik, New Wave Group och NA-KD. 

– Våra kunder reducerar sina kostnader, samtidigt som de får bättre översikt. Vi har sett resultat om 30 procents minskad ledtid för avtal, och 80 procents minskad tid för att skapa avtalen, säger Nils-Erik. 

Låter bolagsjuristen fokusera på juridiken

Plattformen gör att bolagsjuristen kan fokusera på strategi och komplex juridisk analys istället för enklare frågor.

– Vi löser flera utmaningar som ofta leder till huvudvärk för bolagsjurister. Genom att definiera digitala regler utifrån befintliga policys, compliance-rutiner och avtalsmallar behöver man inte kompromissa mellan regelefterlevnad, kontroll och snabbhet. På så vis kan bolagsjuristerna fokusera på det de är bäst på – juridiskt arbete istället för pappersarbete, konstaterar Nils-Erik.

Förbättrar den juridiska upplevelsen 

Många av Preciselys kunder vittnar om att juristavdelningen har begränsade resurser i jämförelse med övriga organisationen. Det leder ibland till att bolagsjuristen uppfattas som en flaskhals. 

– En uppskattad effekt av plattformen som har blivit alltmer central är att den hjälper juristavdelningen att samarbeta bättre med sina kommersiella avdelningar. Plattformen blir bolagsjuristernas ”superkraft” och gör det möjligt för affärssidan av företaget att hantera stora delar av den standardiserade avtalsprocessen på egen hand, samtidigt som de alltid avtalar inom förgodkända regler och ramar. Det leder till att en bättre upplevelse för alla som interagerar med Legal, adderar Nils-Erik.

Framtiden för digital avtalsförhandling

Preciselys teknik möjliggör också digital förhandling, vilket underlättar när allt fler arbetar på distans. De digitala förhandlings- och samarbetsfunktionerna gör att parterna kan komma överens snabbare - med utökad spårbarhet och kontroll. Precisely banar väg för nästa generations avtalsplattform och redan idag kan avtal registreras med stöd av AI.

– Tekniken vi har utvecklat för att analysera avtal kommer i framtiden appliceras för att hjälpa våra kunder förhandla med mer kontroll och högre effektivitet. På sikt ser vi att det kommer vara möjligt att eliminera mänsklig interaktion vid förhandling av enklare avtal, avslutar Nils-Erik.

OM PRECISELY

Precisely grundades 2014 av affärsjuristerna Nils-Erik Jansson och Simon Fouladi. Bolagets prisbelönta digitala avtalsplattform hjälper bolag att förbättra sina avtalsprocesser. Idag används Preciselys plattform av fler än 200 bolag spridda över hela världen. Bland de svenska kunderna märks bl.a. Norstedts Juridik, New Wave Group och NA-KD.  www.precisely.se  

 

Mer från Precisely

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Precisely och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?