Annons

Husdjursrevyn.se lanserar en jämförelsetjänst för hästägare.


    
Husdjursrevyn.se, en webbplats för husdjursägare, börjar testa och recensera produkter för ryttare och hästägare. Tidigare har Husdjursrevyn.se erbjudit en bred repertoar recensioner och jämförelser om bland annat försäkringar, foder och utrustning riktat mot hund- och kattägare. Hästsegmentet blir webbplatsens tredje inriktning och kommer göra det möjligt för hästägare att ta del av det populära koncept.

- Lanseringen av ett tredje segment som riktar sig mot hästägare och ryttare har vi arbetat länge med. Beslutet togs redan förra året som en del av en rad utökningar vi planerar för webbplatsen, säger Jonas Mallin, VD och medgrundare av LunaLink som driver ett antal hemsidor som testar och jämför produkter och tjänster.

Husdjursrevyn.se lanserades i slutet av 2019 som ett projekt för att samla information för husdjursägare och har sedan dess vuxit snabbt. Att äga husdjur blir allt mer populärt, både antalet katt- och hundägare ökar ständigt. Ridsporten ser även den en växande trend och sysselsätter över en halv miljon människor i Sverige.

- Det är alltid roligt att se resultat av hårt arbete. Vi är ett kompetent team bakom sajten som tillsammans har mer än 20 års erfarenhet av att driva och arbeta med både hemsidor och djur i olika sammanhang, fortsätter Jonas.

E-handeln fortsätter växa och utbudet är större än någonsin inom de flesta marknadssegment.  Men det är många gånger svårt och framför allt tidskrävande att få en överblick över utbudet på marknaden. På Husdjursrevyn.se läggs stor vikt vid att informationen ska vara lättillgänglig och användarvänlig.

- Att ha husdjur är inte billigt och det kommer ständigt nya produkter som gör att du kan spendera en mindre förmögenhet på dina djur. Vår ambition är att erbjuda en sajt där konsumenten får direkt tillgång till uppdateringar och förändringar på marknaden, avslutar Jonas.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Innehåll från MedicagoAnnons

Medicago firar 25 år – därför har de lyckats

Fyllning av vialer i C-klass.
Fyllning av vialer i C-klass.

Sedan Medicago grundades 1995 har bolaget utvecklats till att bli en väletablerad kontraktstillverkare på den svenska marknaden. Under de senaste 15 åren har Medicago erbjudit kontraktstillverkning inom både medicinteknik och bioteknik. 

Kontraktstillverkning inom bio- och medicinteknik kan innebära en lång och utdragen process där många bitar ska falla på plats, till exempel krävs rätt teknik för ändamålet såväl som ekonomiska förutsättningar och tidsram. Trots stor efterfrågan kan det vara svårt att hitta aktörer som möter behoven, och att hitta en match är inte helt enkelt, i synnerhet för företag som vill tillverka mindre volymer. Det Uppsalabaserade företaget Medicago erbjuder ett koncept med korta beslutsvägar, hög flexibilitet och konkurrenskraftiga ledtider. Medicagos vd Jan Henriksson berättar: 

 –För de som har bråttom eller som önskar en mindre produktion är vi mycket konkurrenskraftiga inom både bioteknik och medicinteknik. Vår storlek gör att vi snabbt kan sätta igång kvalitetssäkrade produktioner med spårbarhet på alla komponenter. Speciellt starka är vi på frystorkning och tillverkning i renrum. 

Kvalitetssäkrade produktioner optimerade efter kundens behov

Företaget anpassar tillverkningsprocesserna utefter sina kunders behov. Vissa önskar hjälp med delar av tillverkningsprocessen för att komplettera sin befintliga produktionskapacitet, medan andra vill att Medicago sköter hela processen från idé till färdig produkt. Oavsett omfattning gäller alltid kvalitetssäkrade produktioner, vilket Medicago har lång erfarenhet av med kvalitetssystemen ISO9001 och ISO13485. 

– Vi har full spårbarhet i alla led. Då vi är certifierade sker regelbundet externa auditeringar som säkerställer att alla viktiga bitar finns på plats. Inom medicinteknik arbetar vi med både klass 1-produkter såväl som medicintekniska produkter med mycket höga kvalitetskrav. Det är viktigt för oss att vara en pålitlig leverantör och att kunderna känner sig trygga hos oss, avslutar Jan Henriksson.

Fakta Medicago
Medicago är ett familjeägt företag som grundades 1995, beläget i Uppsala och verksamt inom bio- och medicinteknik. Företaget är en väletablerad kontraktstillverkare enligt ISO9001 och ISO13485 åt både stora och små kunder. Medicago har också ett eget produktsortiment, med tillverkning av bland annat buffertar (SmartBuffers®), immunologiska reagenser och kit samt lektiner och bioaktiva proteiner, som marknadsförs och säljs över hela världen. Läs mer på www.medicago.se

Mer från Medicago

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Medicago och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?