Annons

Så får du en myggfri sommar - Myggfälla.se

Mygg toppar listan till Sveriges största sommarplågor. Med ett par enkla medel går det numera att bli myggfri både inomhus och utomhus - Myggfälla.se har sammanställt de bästa myggfällorna. 

I Sverige finns det femtio olika myggarter och samtliga honor av ett trettiotal arter suger blod från människor och ryggradsdjur. Tack och lov saknar vi här uppe i norden helt de farliga sorterna som sprider malaria och dengue-feber, men de svenska myggorna kan vara plågsamma på andra sätt och förstöra den ljuva sommartillvaron. 

Det finns många metoder för att skydda sig mot blodsugarna. Vissa föredrar de gamla hederliga tricksen som heltäckande kläder och myggmedel. Andra föredrar att ta hjälp av modern teknik för att skydda mot de stickande plågoandarna. 

“Om man är orolig för mygginvasion i sommar så är det bra att börja förbereda i tid. En myggfälla är den mest effektiva metoden för att avvärja myggen. På marknaden finns många olika effektiva lösningar att välja mellan, där några myggfällor lockar till sig myggen, medan andra skrämmer iväg dem”, säger pressansvarig på Myggfälla.se 

Att hitta rätt myggdödare kan vara knepigt i och med det stora utbudet på marknaden. Myggfälla.se är en sajt som förser läsare med objektiva prisjämförelser och bäst-i-testguider av myggdödare så att det blir lättare att välja rätt produkt till det bästa priset. 

När man letar efter en myggfälla så är det en bra idé att börja med att utgå från hur stort område fällan ska täcka. Har du ett större område så behöver fällan vara starkare. Handlar det om en mindre altan så funkar det utmärkt med en Mygglampa med UV-ljus. Idag finns det även effektiva och säkra myggdödare för inomhusbruk, där ett bra exempel är Mr. Mosquito, som är en elektrisk myggjagare som smidigt ansluts till ett vanligt 230V-uttag. 

Presskontakt

Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?