Annons

Valutahandel släpper dedikerade valutasidor för EUR, SEK, NOK, USD & JPY

Den heltäckande sajten för trading, valutahandel.se, släpper nu dedikerade delsidor med aktuella nyheter för alla större valutor, samt en rad exotiska och skandinaviska valutapar. Tillsammans med Erik Forsell och Emelie Rubensson så kommer löpande uppdateringar om aktuella valutor ut flera gånger i veckan.

Sajten Valutahandel.se är tacksamma över att ha fått in en duktig analytiker som löpande skriver om ett flertal valutor och råvaror. Erik Forsell har tidigare erfarenhet från ett flertal aktiemäklare och investmentbolag. Han har även erfarenhet som aktiemäklare på G & W Broker, som analytiker på Axier samt hjälper företag inom den finansiella industrin med investerarrelationer och börsnoteringar. På Valutahandel så kommer Erik skriva djupgående reportage som den om vilka som agerar på oljemarknaden, om pundets utsikter efter Brexit och flera andra djupgående reportage. 

Översiktssidan för valutor har numera ett flertal flaggor. Genom att klicka på ett lands flagga så får besökare de senaste nyheterna om specifika valutor. Alla listade valutor har även realtidskurser mot de största valutaparen som handlas för en specifik valuta. Ett exempel är EUR, som har 6 stycken realtidskurser, bland annat för EUR/SEK, EUR/USD, EUR/NOK och EUR/JPY. För besökare som vill se andra valutapar så är det bara att klicka på en annan flagga. Valutakurssidorna följer normalt den officiella tickern för ett lands valuta, såsom EUR för Euron, NOK för norska kronan eller MXN för den mexikanska peson. Under den kommande veckan så kommer även både flashnyheter och poster att taggas till de olika valutasidorna. "Här kan alla enkelt hänga med på vad som händer på valutamarknaden, med flera aktuella nyheter varje dag", säger Markus Jalmerot, som är ansvarig för innehållet på Valutahandel.se

Vidare så meddelar Valutahandel.se att de skapat recensioner för en rad nya valutamäklare, såsom 101 Investing som har svenska utbildningsvideos, MarketsX som är en uppdaterad plattform för seriösa traders och Capital som hjälper folk att handla smartare med hjälp av artificiell intelligens. Under förra veckan gick även en recension om den brittiska valutamäklaren IG live samt den enda firman inom valutahandel i Europa som har en kvinnlig grundare, FinMax FX. 

Veckans värsta valuta är Zimbabwe dollarn som föll med 129% mot USD, medan EUR och har gått upp mot NOK med drygt 0.8% den senaste veckan och USD har stärkts med 1.5% mot kanadensiska dollar. Det mest handlade instrumentet hos flera råvarutrading mäklare under den gångna veckan är guld. Den älda metallen har fått en nytändning efter att Trump och EU kan få ett handelskrig som kan drabba båda ekonomierna avsevärt, samtidigt som antalet fall av Covid-19 tycks öka explosionsartat i många delar av världen. 

Markus Jalmerot

Head of Content
+351911065323
mj@valutahandel.se

Techbull Media SL driver webbplatser på svenska och engelska om de finansiella marknaderna och har som mål att bli störst i världen på detta område.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Innehåll från NanexaAnnons

Nanexa växer – nytt projekt och egen produktportfölj

Nanexa skapar effektivare läkemedel för framtiden.
Nanexa skapar effektivare läkemedel för framtiden.

Att styra och förlänga frisättningen av läkemedel i kroppen är av stor vikt för att skapa effektiva läkemedel. Det kan underlätta mycket för patienten och frigör stora resurser inom vården. Det finns ett stort intresse från läkemedelsindustrin att utveckla långtidsverkande läkemedel för behandling av många sjukdomar.

Med sin patenterade teknologi PharmaShell® styr Nanexa frisättningen av läkemedel i kroppen genom att belägga extremt små läkemedelspartiklar med ett nanotunt skal som långsamt löser upp sig och frisätter läkemedel under en längre tid, från en vecka till sex månader. Nanexa utvecklar nu en egen produkt, NEX-18, baserad på PharmaShell® som förväntas förenkla behandlingen för patienter med MDS Leukemi. 

– Vi har startat ett eget produktprojekt inom cancerområdet, NEX-18, för att förbättra en befintlig produkt som används vid behandling av MDS Leukemi. NEX-18 gör att patienten kommer kunna ersätta månadsvis återkommande sju dagars injektioner med en injektion per månad. Det frigör mycket tid för både patient och vård samt möjliggör att negativa biverkningar minskar, säger David Westberg, vd på Nanexa.

Läs mer om bolaget.

Mångsidig teknologi – många fördelar

En stor fördel med PharmaShell-teknologin är att den inte är begränsad till att fungera med ett visst läkemedel utan den kan användas brett. Både små syntetiska molekyler samt biologiska såsom peptider och proteiner. Något som flera bolag inom läkemedelsindustrin har uppmärksammat under det senaste året.

– Det har varit ett väldigt spännande år för Nanexa. Vi har nu nio projekt med totalt sex olika läkemedelsbolag och veterinärmedicinska bolag som alla håller på att utvärderas. Vi har fått upp ett riktigt bra moment i bolaget, en rörelse framåt, det ska vi förvalta samtidigt som vi ser möjligheter att utöka vår portfölj med ytterligare intressanta egna produktprojekt, avslutar David Westberg. 

Fakta

Nanexa AB är ett nanoteknologiskt drug delivery-företag som fokuserar på utvecklingen av PharmaShell® som är ett nytt och banbrytande drug delivery-system som bedöms ha en stor potential inom ett flertal substanstyper och indikationsområden. Inom ramen för PharmaShell® utvecklar Nanexa egna projekt och har samarbetsavtal med flera läkemedelsbolag, däribland AstraZeneca.

Mer från Nanexa

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Nanexa och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?