ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

De ska bli störst i Sverige på konst online

Konstlagret ska de bli ledande inom försäljning av unik konst online.

För att bli ledande på den svenska marknaden kommer vi fortsätta satsa hårt på vår sökmotoroptimering så väl som att leverera fantastisk konst där varje kund ska känna sig nöjd med sitt köp. Grundpelarna i vårt koncept är att erbjuda unik konst till ett bra pris och med god kundservice. Vi strävar efter att bli det självklara valet när det gäller att köpa tavlor på nätet. Alla våra tavlor levereras uppspända på träram och är klara att hängas rätt upp på väggen, våra akvareller som är målade på tjockt papper levererar vi på rulle.

För ytterligare information kontakta:

Kundservice: kundservice@konstlagret.se

Telefon: 0340779117

Kort om Konstlagret.se

Konstlagret tillhandahåller idag oljemålningar, unik abstrakt konst, färgstarka tavlor, canvastavlor och akvareller till rätt pris med snabba leveranser. Detta har vi gjort framgångsrikt sedan 2012. Våra tavlor håller hög kvalitet och är handmålade utav professionella konstnärer. Bland våra akryl-, oljemålningar och canvastavlor finner du motiv inom abstrakt konst, figurativ konst med människor, djur, landskap, marina miljöer, lokala stadsvyer och fordon. Letar du efter en tavla målad utav en skicklig konstnär till ett bra pris, då kan vi helt säkert hjälpa dig.


Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer