ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Valutahandel.se släpper en guide om aktieindex

Marknaden för trading med aktieindex blir allt mer uppmärksammad av allmänheten då svängningarna den sista tiden är större än vanligt. Valutahandel.se har därför sammanställt en kostnadsfri guide om hur aktieindex kan handlas. 

Börsen har varit under ovanligt stora svängningar den senaste turbulenta tidsperioden. Frågorna, funderingar och diskussioner bland valuta-, aktie- och indexhandlare är vanligt. Många väljer att ta ut pengar från sina fonder, medan andra förbjuds att göra det enligt en rapport från Di.se.
 

Valutahandel.se har med bakgrund av detta släppt fakta om aktieindex. I motsats till traditionella aktiefonder så är det sällan några begräsningar för uttag vid investeringar i aktieindex. Många produkter och instrument inom denna sektor är skapade för att kunna hantera kraftiga svängningar. Det finns även populärt aktieindex som mäter volatiliteten på den amerikanska börsens S&P index. Även de minst aktieintresserade tycks börja få upp ögonen för VIX-index i takt med ökat informationssökande i takt med att fler jobbar hemifrån. 


I valutahandel.se’s guide till aktieindex diskuteras bland annat VIX och volatilitet på aktiemarknaden. I motsats till traditionella fonder så går det även att sälja något aktieindex som känns övervärderat eller som har större fallhöjd. Som vid all trading på nätet så gäller det att vara försiktig och endast välja ut aktie- och valutamäklare som har ett gott anseende och en stabil kassa. Genom recensioner på Valutahandel.se så går det att se vilka bolag som finns i Sverige, vilka aktieindex som erbjuds och det finns även diskussioner om fördelar och nackdelar med respektive alternativ. 


Nästa steg från valutahandel är att släppa livekurser och egenutvecklade grafer för alla större index, aktier och fonder som finns på den svenska och europeiska marknaden. Detta väntas slutföras innan sommaren. För närvarande så går det endast att se realtidskurser för olika krytptovalutor såsom Bitcoin, Ethereum, BTC/ETC, Ripple och Litecoin. 

Markus Jalmerot
Ansvarig för innehåll på Valutahandel.se
+351911065323
mj@valutahandel.se

Techbull Media SL driver webbplatser på svenska och engelska om de finansiella marknaderna och har som mål att bli störst i världen på detta område.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer