Annons

DDM buys out majority share co-investor in Hungary

DDM Holding AG (First North: DDM) announces that it has bought out the majority share co-investor in a leasing company located in Hungary. The total investment amounts to approximately EUR 3 million.

The acquisition is financed by cash on hand.

Henrik Wennerholm, Chief Executive Officer of DDM, commented: “We are very pleased to acquire the majority share of a portfolio in Hungary from our co-investor that we have been managing since 2016. This strategic acquisition means that we have full ownership and control over the portfolio and platform in Hungary, in which we see great future value.”


For more information, please visit DDM’s website at www.ddm-group.ch or contact:

Henrik Wennerholm, Chief Executive Officer
Tel: +41 79 539 88 59

Fredrik Olsson, Chief Financial Officer
Tel: +41 79 331 30 17

Mail: investor@ddm-group.ch


DDM Holding AG (Nasdaq First North, Stockholm: DDM) is a multinational investor in and manager of distressed assets. Since 2007, the DDM Group has built a successful platform in Southern, Central and Eastern Europe, having acquired 2.3 million receivables with a nominal value of over EUR 4.0 billion. DDM Debt AB (publ) (Nasdaq Stockholm: DDM2) is a wholly owned subsidiary of DDM Holding AG. Arctic Securities is DDM Holding AG’s Certified Adviser (email: certifiedadviser@arctic.com, tel: +46 8 44686100).

For more information, please visit DDM’s website at www.ddm-group.ch or contact:

Henrik Wennerholm, CEO
Mail: investor@ddm-group.ch | Tel: +46 70 861 81 66

DDM Holding AG (Nasdaq First North Growth Market, Stockholm: DDM) is a multinational investor in and manager of distressed assets. Since 2007, the DDM Group has built a successful platform in Southern, Central and Eastern Europe, having acquired 2.3 million receivables with a nominal value of over EUR 4 billion. DDM Debt AB (publ) (Nasdaq Stockholm: DDM2) is a wholly owned subsidiary of DDM Holding AG. Arctic Securities is DDM Holding AG’s Certified Adviser, e-mail: certifiedadviser@arctic.com, tel: +46 8 44686100.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Press release PDF

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?