ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

IJMO AB lanserar nu tjänsten hyrtens.se - Smärtlindring före - under - efter förlossningen

IJMO AB lanserar nu sin tjänst www.hyrtens.se, uthyrning av TENS apparater för smärtlindring under början av förlossningen. Den sk latensfasen.

Genom pedagogiska och illustrerade instruktioner vill vi göra smärtlindringsmetoden TENS tillgänglig för alla.

Tjänsten hyrtens.se riktar in sig på att erbjuda den mest effektiva smärtlindringen under börjar av en förlossning. Den sk latensfasen. I början av förlossningen när de första värkarna kommer så är de flesta i hemmet. hyrtens.se har tagit fram Tens paket för uthyrning med pedagogiska och enkla instruktioner, elektroderna är uppmärkta så att alla lätt ska kunna använda en Tens apparat utan tidigare erfarenhet.

För ytterliggare information kontakta:

Mathias Olsson, VD, Telefon +46 73 387 43 01, E-post mathias@ijmo.co

IJMO AB är en tjänsteföretag som marknadsför och hyr ut hjälpmedel för smärtlindring under förlossningens början. Den sk latensfasen. Genom pedagogiska och illustrerade instruktioner vill vi göra smärtlindringsmetoden TENS tillgänglig för alla.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer