ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

BOOMIS PLATTFROM TAR IFS KUNDER TILL NÄSTA NIVÅ AV INTEGRATION MED 200 FÖRINBYGGDA KOPPLINGAR

IFS applikationer för FSM, ERP och EAM kan nu kopplas till stora databaser med Boomis integrationslösningar

Idag lanserar det globala affärssystemsföretaget IFS ett nytt partnerskap med Boomi, ett företag i Dell Technologies-koncernen. Teknikstacken som är resultatet av samarbetet kombinerar affärssystem (ERP), samt applikationer för hantering av tillgångar och inventarier (EAM) och av fältservice (FSM). Det ger en ”digital växel” som förenar industriprocesser med flexibiliteten som finns i molnet.

Under de senaste tre decennierna har det numera 4 000 personer starka teamet på IFS byggt specialiserade applikationer för företag inom branscher som tillverkande industri, flygteknik, försvarsindustrin, bygg- och infrastrukturbranschen, energibranschen med tillhörande områden (utilities), samt servicehantering. När de här branscherna nu digitaliserar sina processer behöver de koppla ihop åtskilda källor med information, som i allt högre utsträckning finns i molnet. Det ställer krav på allt mer agila sätt att ansluta till, samt att avsluta och återupprätta anslutningar till, stora och föränderliga datakällor. Boomi grundades för att erbjuda precis sådan funktionalitet.

– Genom att anamma ”växeltänkande” som innebär att alla affärskritiska applikationer kopplas ihop i en central punkt kan man snabba upp försörjningskedjor, förbättra servicerespons och konkurrera globalt på bättre sätt än tidigare. Företag i alla branscher, från flygteknik till försvarsindustrin och energiproduktion, får möjligheten att koppla ihop sina specialiserade applikationer med kärnan i IFS plattform. Det blir möjligt med Boomis enhetliga plattform som utvecklats från grunden för molnet. Det här partnerskapet understryker IFS ambition att erbjuda sina kunder valfrihet och frihet att utnyttja sina existerande digitala resurser för att generera affärsvärde snabbare, säger Sakari Jorma, Senior Vice President på IFS.

Det här nya partnerskapet innebär att IFS kunder nu har tillgång till en ”digital växel” som integrerar den djupa funktionaliteten i IFS Applications med flera dussin andra applikationer som krävs för HR, finans och andra områden. Boomi tillhandahåller fler än 200 färdiga anslutningar (connectors), som är enkla att konfigurera i realtid, i ett ultramodernt användargränssnitt av typen dra-och-släpp. IFS kunder kan bygga integrationslösningar snabbare, vilket minskar projekttiderna med veckor, och ibland månader. Det är en hittills oöverträffad förbättring för många etablerade branscher.

– Styrkan i det här partnerskapet är de olika typer av expertis som IFS och Boomi erbjuder. IFS lojala kunder förtjänar den smartaste, mest skalbara och mest flexibla plattformen. Vi på Boomi känner oss hedrade att bli utvalda som basen för framtidens affärssystem, säger Derek Thompson, Europachaf på Boomi.

– Som en viktig leverantör till våra kunders ekosystem av lösningar, teknik och data så förstår vi fullt ut behovet av att erbjuda fullständig öppenhet och valfrihet. Genom samarbetet med Boomi tar vi nästa logiska steg för att tillhandahålla nyckelfärdiga anslutningar till den digitala växeln. Det görs med vår redan öppna och API-baserade plattform, säger Christian Pedersen, IFS produktchef.

Presskontakt:

Lyndsey Rojas

Director Global Communications IFS; 

Email: press@ifs.com 

+1 (216) 339-9144

Madelene Kornfehl 

Cloudberry Communications

Email: madelene@cloudberry.se

+46 706 5858 85

 

About IFS

IFS utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. Vår branschkunskap, våra lösningar och vårt kundfokus har gjort oss till den mest rekommenderade leverantören inom vår bransch. Våra 4 000 anställda och vårt växande ekosystem av partners hjälper varje dag mer än 10 000 kunder över hela världen att bli mer konkurrenskraftiga. För mer information om hur våra lösningar kan hjälpa ditt företag, besök IFS.com.

Följ oss på Twitter: @IFSNordics och LinkedIn: IFS Nordics

Läs mer om teknologi, innovation och kreativitet på IFS Blog:  https://blog.ifs.com/

 

Om Boomi

Boomi som är ett företag inom Dell Technologies-koncernen har lösningar för att snabbt och enkelt koppla ihop allt i ditt digitala ekosystem. Det gör att du kan få ett bättre ekonomiskt resultat, snabbare. Boomis smarta och skalbara plattform accelererar din verksamhet genom att koppla ihop dina data, applikationer, processer och anställda. Genom att använda kraften i molnet för att koppla ihop allt inom, och utanför, en organisation ger Boomi fler än 10 000 organisationer över hela världen möjligheten att framtidssäkra sina applikationsstrategier.

För mer information, besök http://www.boomi.com.

© 2020 Boomi Inc. Dell, Dell Technologies, Boomi, the ‘B’ logo, Molecule, and Dell Boomi are trademarks of Dell Inc., or its subsidiaries. All rights reserved. Other names or marks may be the trademarks of their respective owners.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer