ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Vinnare av Årets Näringslivsrookie på Malmö Näringslivsgala 2020

Per Svensson och Croisette Real Estate Partner tar hem vinsten som Årets Näringslivsrookie på Malmö Näringslivsgala 2020.

Per Svensson, VD på Croisette Real Estate Partner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varje år hålls en näringslivsgala i Malmö där en jury som består av tidigare pristagare samt andra aktörer inom näringslivet utser en rad olika vinnare i olika priskategorier. I 18 år i rad har denna gala arrangerats där målet är att sammanförainspirera och belysa Malmös breda näringsliv. Priserna i sin tur är ett sätt att lyfta och hylla personer och företag som på olika sätt utmärkt sig under året. 

I år tog Croisettes VD, Per Svensson, hem vinsten i kategorin ”Årets Näringslivsrookie”. Motiveringen från juryn lyder enligt följande:

Priset går till en Malmöföretagare max fyllda 30 år. Årets Näringslivsrookie ska genom sitt företagande ha varit nyskapande, bidragit till en förnyelse av näringslivet i Malmö eller åstadkommit något som sticker ut, känns fräscht, vilt eller vågat. Priset presenteras i samarbete med Sydsvenskan.

"– Jag blev både förvånad och glad när jag fick höra om nomineringen. När jag sedan gick till final började nervositeten smyga sig på - men glädjande sådan. Att den yttre affärsvärlden uppmärksammar våra insatser är inte bara bra för oss, utan för hela branschen. Jag är galet stolt över mina kollegor som tagit oss hit, det känns som att 2020 är året det händer på riktigt", säger Per Svensson, VD på Croisette Real Estate Partner. 

VD, Croisette Real Estate Partner
+46 (0) 76 - 627 27 72
per.svensson@croisette.se

Croisette är ett modernt och nytänkande bolag som består av fastighetskonsulter med inriktning på den kommersiella marknaden. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning inom affärsområdena lokalförmedling, transaktionsrådgivning, värdering & analys samt kompetensförsörjning.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer