ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Försening av 5G nätet försenar sajtlansering

”Förseningen av utbyggnaden av 5G-nätet kommer leda till att konsumenter inte får lika snabbt och mycket surf som de annars hade fått” säger Fredrik Andersson på Bästamobilabonnemanget.se

Han fortsätter ”tyvärr har försening även lett till att vi fått skjuta på lanseringen av vår nya tjänst för kring 5G-abonnemang.”

5G förändrar abonnemang från grunden

Med 5G-abonnemang kan abonnemangsformerna komma att förändras från grunden. När data blir så billigt är det troligt att mobilabonnemangen inte begränsas utifrån datamängd utan istället utifrån hastighet som dagens bredband. Det ställer nya krav på konsumentsajter som Bästamobilabonnemanget.se.

”Vi ser att konsumenter kommer att röra på sig allt mer när 5G-utbyggnaden börjar. Det är inte längre självklart att ha ett fast bredband i hemmet längre, när det mobila nätet kan erbjuda liknande hastigheter.” enligt Fredrik Andersson.

Teknikutveckling med 5G

Inom IT-världen gäller det att ständigt ligga i framkant när det gäller utveckling och ny teknik. Med den nya 5G-tekniken framför oss finns en enorm potential för nya landvinningar inom kommunikation. Faktum är att nuvarande 4G-nät förmodligen inte kommer att räcka till, i synnerhet inte i storstäder där mycket folk på liten yta samsas om bandbredden samtidigt.

Att Sverige har hamnat efter i utbyggnaden när det gäller 5G är beklagligt då det leder till försämrad konkurrenskraft. I stort sett alla jämförbara länder var snabba på bollen och deltog i auktioner av nya tillstånd för 5G. Det finns givetvis förklaringar till den svenska försiktigheten men det är samtidigt en källa till oro, i synnerhet för alla som är verksamma inom IT- och telekombranschen.

Samtidigt är det sannolikt bara en tidsfråga innan även Sverige kliver på tåget och ger sig redo att anamma den nya tekniken med öppna armar. Vi går en spännande framtid till mötes i branschen och ser med intresse på utvecklingen, både av utvecklingen av 5G i allmänhet och Sveriges förhållande till tekniken i synnerhet.

Fri surf – Något att åtnjuta redan idag

Oavsett hur det blir med 5G finns givetvis fullt fungerande 4G som uppnår hastigheter som gott och väl täcker in de flestas vardagliga behov. Många mobiloperatörer erbjuder fri surf med sina abonnemang vilket ger en otrolig frihet då i stort sett allt går att göra via mobilen numera.

Det finns idag riktigt fina abonnemang med helt fri surf i obegränsad mängd. Om du hellre vill ha något lite mindre finns givetvis abonnemang med surfpotter i olika storlekar, med allt ifrån ett par Gb i surfdata upp till tio- eller hundratals Gb på kontot.

Kort sagt går det att hitta abonnemang med rejäla surfmöjligheter, eller till och med obegränsad fri surf. 

 

Om företaget

Jämförelsesajten bästamobilabonnemanget.se har som huvudsyfte att förse konsumenter med korrekt information om olika mobiloperatörer och deras utbud av abonnemang. Vi har skapat sidan för att göra det lättare för kunden att välja rätt och få en rättvis bild av vilka tjänster och priser som går att förvänta sig på marknaden. Olika kunder har dessutom olika krav på sitt abonnemang, vilket gör att det är viktigt att kunna få information om mobiloperatörerna och deras produkter för att som konsument kunna göra kloka informerade val.

Kontakt: Fredrik Andersson +46 793 - 01 51 57

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer