Annons

Incell certifies next generation Smart Lithium Batteries™ for US and Canada

Incell has certified its Smart Lithium Batteries™ in accordance with UL1973 and UL62368 for the US and Canadian markets. This is one of the first, if not the first time ever that telecom lithium batteries have been certified to these standards as a stand-alone battery. Behind the certification are years of focused hard work in research, product development and innovation.

In total three NMC lithium batteries have been certified: the SLB48-050-124-1U, 19”, 2U 50 Ah battery, the SLB48-100-226-1U, a 23”, 2U 100 Ah battery  and SLB48-100-144-1U, a 19”,4U 100 Ah battery.

“We are very excited to receive these certificates which demanded extensive research, development and innovation in the design of the safety requirements to meet the rigorous UL1973 standard.  We feel it has been worth the substantial investment by our Swedish design and engineering team to reach this goal and we now look forward to servicing our exisiting and new customers in the USA and Canada”, says Stefan Jansson CEO INCELL International.

With the new generation of Incell SLB™ Products, available in versions certified to IEC and UL standards, ranging from 30 to 250 Ah, Incell has taken leadership role in terms of safety of telecom lithium batteries. The new features include a completely redundant safety design with well over 100 single-fault cases proven safe. Additional safety features include single cell propagation prevention and ingress protection options. 

In addition, the SLB™ already have a number of features highly valued by our customers, including ease of use, plug-and-play compatibility with existing rectifier systems, i.e., works with any rectifier thanks to Incell‘s patented charge control function, Current Limiting Device (CLD™) and extensive monitoring and analytics capabilities, all which have been improved further in the new generation of SLB™

“We are excited to release a unique, feature rich product platform that will service customers all over the world. We are especially proud of the safety design and our patented charge control feature, Current Limiting Device – CLD™ which makes our batteries independent of current control from the power system and is a feature that is highly appreciated by our customers”, continues Stefan Jansson.

For more information www.incellint.com
 

For more information
Peter Wasmuth, CMO at INCELL International
Phone +46 (0)706 553 973, or send your request to info@incellint.com

About INCELL International
INCELL International creates a Smart and Sustainable Future by providing safe and sustainable lithium power backup solutions to the global telecom market. Incell is a leader in developing advanced lithium batteries for telecom sites’ backup power. With headquarters and R&D in Sweden, manufacturing in Mexico, sales office in US and global sales channels, Incell services telecom customers around the world. Thanks to the latest developments in battery monitoring and analysis, Incell provides cutting-edge smart lithium power backup solutions which address both the telecom replacement market as well as new macro and small cell sites. Incell is also the pioneer of Battery-as-a-Service®, a subscription model that offers power backup at fixed monthly cost and performance guarantee.
Incell – creating a smart and sustainable future

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från Ports GroupAnnons

Skydda ditt varumärke online och trygga kundens köpupplevelse

I takt med att e-handeln växer så ökar antalet bedrägerier. För att ditt företag ska vara framgångsrikt online krävs ett i grunden gediget varumärkesskydd, en trygg köpupplevelse för kunderna och en aktiv bevakning av marknader där ditt varumärke exponeras.

Hans Enström och Simon Ivarsson
Hans Enström och Simon Ivarsson

När företaget Compumark 2019 frågade e-handlare om de utsatts för bedrägeri uppgav 85 procent att de hade drabbats av varumärkesintrång. Efter att corona-pandemin slog till har en ökad aktivitet märkts. Företag styr om försäljningen allt mer mot e-handel, samtidigt som kommunikationen kollegor emellan minskar när de jobbar hemifrån. Ett lysande tillfälle för bedragare, som verkar rikta sig allt mer mot externa parter så som kunder och leverantörer istället för internt.

– När handeln i allt större mån har flyttat ut på nätet, där aktörerna är betydligt fler, då blir det mycket enklare att göra intrång, säger Simon Ivarsson, jurist hos Ports Group.

Ports Group är experter på att skapa varumärkesskydd – legalt, digitalt och tekniskt – och är en trygg partner för din verksamhet.

– Det mest basala är att ha ett helhetstänk kring varumärket, se till att ha alla rättigheter som behövs, säger Hans Enström, Senior Client Manager på Ports Group.

Bedragare riktar in sig på den svagaste punkten oavsett om det är varumärke, domännamn, e-post eller webbplats. Så skaffa ett brett skydd.

Minimera risken för intrång

Du vill inte hamna i en situation där bedragare sätter upp e-handel som liknar din, eller skickar ut mejl i ditt namn till kunder och leverantörer.

Det händer även att bedragare registrerar ditt varumärke (eller till namnet något väldigt likt) för att du själv inte har gjort det, som du sedan tvingas köpa tillbaka dyrt.

Men det räcker inte att bara skydda sitt varumärke. En trygg kundupplevelse är a och o för att bibehålla och, rätt agerat, öka förtroendet hos e-handelskunderna.

SSL-certifikat för säker datakryptering, upprätthållande av GDPR, korrekt information gällande avtalsvillkor, produktbeskrivningar och hur processen för köpet går till är helt nödvändiga beståndsdelar för en trygg köpupplevelse.

– Du behöver minimera risken för intrång och du behöver skapa en så säker miljö som möjligt för din kund på din webbplats, säger Hans.

Om e-handelskunden inte känner sig trygg kan den enkelt gå till en annan handel. Du riskerar då att missa en lång affärsrelation, för att du inte har gjort det som krävs.

Bibehåll starkt förtroende

När skydd finns på plats för ditt varumärke och dina kunder så gäller det att förvalta det rätt. Du behöver någon som aktivt håller utkik efter intrång och bedrägerier riktade mot din verksamhet och som bevakar de viktigaste kanalerna där ditt varumärke exponeras såsom sociala medier och digitala marknadsplatser.

De digitala samt tekniska strategerna och juristerna på Ports Group har en bred kompetens på alla de här områdena.

– Det bästa är om vi kopplas in i ett tidigt skede, så att vi kan agera proaktivt. Att städa upp efter att intrånget har skett är betydligt mer kostsamt, avslutar Simon.

EXTERN LÄNK: Läs mer 

Fakta Ports Group

Ports Group har över 25 års erfarenhet av att hjälpa företag till en säker och effektiv varumärkesportfölj. Ports Groups team av jurister, tekniker och digitala strateger erbjuder ditt företag en unik säkerhetslösning för effektiv hantering och heltäckande kontroll av företagets varumärken.

Mer från Ports Group

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Ports Group och ej en artikel av Dagens industri
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?