Annons

Ny jämförelsetjänst för elavtal

Elavtal24.com lanserar en ny jämförelsetjänst för elavtal och elbolag. Tack vare en helt digital jämförelsetjänst är det enkelt att hitta ett elbolag med hög kundnöjdhet som erbjuder förmånliga elavtal med fast eller rörligt elpris.

Elbolag med hög kundnöjdhet

Med tanke på att det finns över 100 elhandelsleverantörer i Sverige är det en utmaning att veta vilka elbolag som har högst kundnöjdhet. Elavtal24.com jämför endast Sveriges populäraste elbolag med hög kundnöjdhet enligt oberoende tredjepartstjänster som exempelvis Trustpilot och Svenskt Kvalitetsindex.

Informativ jämförelsetjänst

Hos Elavtal24.com kan konsumenter hitta information om hur elmarknaden fungerar och vilken typ av elavtal som passar bäst utifrån olika situationer. I dagsläget finns det en mängd olika typer av elavtal som alla har sina fördelar respektive nackdelar, exempelvis elavtal med fast elpris, rörligt elpris, någon typ av mix-avtal eller förvaltat avtal.

Elavtal med fast eller rörligt elpris

Elavtal24.com jämför elbolag som erbjuder rörligt och fast elpris, vilket är två av de populäraste avtalsformerna i Sverige. Med ett rörligt elpris följer elpriset variationerna på den Nordiska elbörsen Nord Pool, vilket innebär att elpriset kan variera från cirka 25 öre/kWh upp till cirka 60 öre/kWh mellan olika månader. Konsumenter som prioriterar trygghet kan välja ett fast elavtal där elpriset är låst under hela avtalsperioden.

Jämför aktuella och historiska elpriser

Elavtal24.com visar både aktuella och historiska elpriser på den Nordiska elbörsen Nord Pool. Elpriset varierar varje timme och genom att anpassa elanvändningen utifrån aktuella priser är det möjligt att minimera elräkningen och spara pengar. Att anpassa elanvändningen utifrån elpriset är exempelvis en god idé om man vill ladda ett eldrivet fordon så billigt som möjligt.

Elbolagen som ger rabatt till nya kunder

Elavtal24.com listar alla elbolag som erbjuder rabatt till nya kunder. Med tanke på konkurrensen mellan elbolagen är det inte ovanligt att elbolagen bjuder på den fasta månadsavgiften under de första sex eller tolv månaderna, vilket innebär en rabatt upp till cirka 500 kr.

 

Kontaktuppgifter

Elavtal24.com

 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Innehåll från MedicagoAnnons

Medicago firar 25 år – därför har de lyckats

Fyllning av vialer i C-klass.
Fyllning av vialer i C-klass.

Sedan Medicago grundades 1995 har bolaget utvecklats till att bli en väletablerad kontraktstillverkare på den svenska marknaden. Under de senaste 15 åren har Medicago erbjudit kontraktstillverkning inom både medicinteknik och bioteknik. 

Kontraktstillverkning inom bio- och medicinteknik kan innebära en lång och utdragen process där många bitar ska falla på plats, till exempel krävs rätt teknik för ändamålet såväl som ekonomiska förutsättningar och tidsram. Trots stor efterfrågan kan det vara svårt att hitta aktörer som möter behoven, och att hitta en match är inte helt enkelt, i synnerhet för företag som vill tillverka mindre volymer. Det Uppsalabaserade företaget Medicago erbjuder ett koncept med korta beslutsvägar, hög flexibilitet och konkurrenskraftiga ledtider. Medicagos vd Jan Henriksson berättar: 

 –För de som har bråttom eller som önskar en mindre produktion är vi mycket konkurrenskraftiga inom både bioteknik och medicinteknik. Vår storlek gör att vi snabbt kan sätta igång kvalitetssäkrade produktioner med spårbarhet på alla komponenter. Speciellt starka är vi på frystorkning och tillverkning i renrum. 

Kvalitetssäkrade produktioner optimerade efter kundens behov

Företaget anpassar tillverkningsprocesserna utefter sina kunders behov. Vissa önskar hjälp med delar av tillverkningsprocessen för att komplettera sin befintliga produktionskapacitet, medan andra vill att Medicago sköter hela processen från idé till färdig produkt. Oavsett omfattning gäller alltid kvalitetssäkrade produktioner, vilket Medicago har lång erfarenhet av med kvalitetssystemen ISO9001 och ISO13485. 

– Vi har full spårbarhet i alla led. Då vi är certifierade sker regelbundet externa auditeringar som säkerställer att alla viktiga bitar finns på plats. Inom medicinteknik arbetar vi med både klass 1-produkter såväl som medicintekniska produkter med mycket höga kvalitetskrav. Det är viktigt för oss att vara en pålitlig leverantör och att kunderna känner sig trygga hos oss, avslutar Jan Henriksson.

Fakta Medicago
Medicago är ett familjeägt företag som grundades 1995, beläget i Uppsala och verksamt inom bio- och medicinteknik. Företaget är en väletablerad kontraktstillverkare enligt ISO9001 och ISO13485 åt både stora och små kunder. Medicago har också ett eget produktsortiment, med tillverkning av bland annat buffertar (SmartBuffers®), immunologiska reagenser och kit samt lektiner och bioaktiva proteiner, som marknadsförs och säljs över hela världen. Läs mer på www.medicago.se

Mer från Medicago

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Medicago och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?