ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Swegaming lanserar BettingGuide.com i Indien

Ett av de ledande affiliate företagen, Swegaming, lanserar en multinationell betting guide med det passande namnet BettingGuide.com. Den första marknaden som tjänsten lanserats i är Indien.

Hemsidan lanserades i början av februari 2020 i Indien och erbjuder en komplett guide över online betting för indiska spelare. BettingGuide har ett globalt team av erfarna recensenter som opartiskt och detaljerat recenserar trygga och lagliga speloperatörer som accepterar spelare från Indien.

Besökare av hemsidan kan snabbt och enkelt jämföra de bästa bettingsidorna och online casinos som är lagliga för indiska spelare samt lära sig hur de spelar tryggt och ansvarsfullt.

Akademi sektionen är också tillgänglig för alla besökare som önskar lära sig mer om grunderna i betting, Indiens spelreglering och mycket mer. Vi har även publicerat detaljerade guider över vilka betalningsmetoder som accepteras i Indien då det är ett vanligt förekommande problem för indiska spelare samt en steg för steg guide över hur man verifierar sitt konto.

Steven Hubbard, BettingGuide’s Produktchef, sa:

“Indien är en spännande och snabbt växande marknad, och allt fler operatörer har börjat acceptera spelare från Indien, den lokala valutan samt lokala insättningsmetoder.

Vårt samarbete med globala operatörer samt vår långa erfarenhet i branschen tillåter oss att skapa omfattande betting guider för såväl nya som erfarna spelare.

Vi har byggt hemsidan med användaren i åtanke vilket öppnar upp för snabba jämförelser av de bästa bettingsidorna som är tillgängliga för spelare i Indien.

Vi kommer fortsätta bygga vidare på och optimera BettingGuide under 2020 för att tillhandahålla de verktyg som spelare behöver för att få ut mesta möjliga av onlinespel i Indien.”

Indien är BettingGuide’s första av många stopp, vi har planer på att fortsätta bygga globala relationer med operatörer i flera uppkommande marknader världen över.

Swegaming driver jämförelsesajter inom flera olika nicsher. Vi driver bland annat en av Sveriges största jämförelsesajter av kreditkort på https://kreditkort.com. Vi driver också sajten https://kreditium.se som specialiserar sig på alla typer av krediter. Vi är verksamma i flera olika marknader så som Sverige, Finland och Norge, och ser alltid till att hjälpa våra användare hitta de dem söker oavsett om det är ett kreditkort eller lån.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer