Annons

Svenskt analysföretag satsar internationellt


Pelle Mårtensson
VD Ensize International AB

Som ett led i bolagets tillväxt har Pelle Mårtensson, tidigare vd på Svenska Konsulthuset och konsult inom försäljning och ledarskap, utsetts till Ensize Internationals nya VD.

– Jag är stolt över att få förtroendet att leda företaget och utveckla affären i ett så spännande skede. Under 2020 lanserar vi ett uppgraderat produktutbud och en förbättrad digital plattform som gör att våra kunder kan arbeta ännu mer effektivt med våra analysverktyg. Samtidigt är vi mitt i en expansiv resa som det ska bli väldigt roligt att vara en del av. Vi växer fort i Europa med etableringar i flera nya länder, säger Pelle Mårtensson. Vi bygger också ut den svenska verksamheten ytterligare och vill knyta fler kunder och affärspartners till oss.

Under sin långa konsultkarriär har Pelle Mårtensson hjälpt ett hundratal olika organisationer och företag att utvecklas inom ledarskap, försäljning och kommunikation. Ofta har han använt Ensize analys- och mätverktyg. Han ser därför speciellt fram emot att få bidra med sina erfarenheter till den fortsatta utvecklingen av nya verktyg och erbjudanden. 

– Trenden och marknaden för analysverktyg växer stadigt. Insikten om hur vi kommunicerar, vad som driver och motiverar oss, hur andra ser på oss och hur vi ser på oss själva, är ovärderlig. Den hjälper företag att fatta bättre beslut om allt ifrån rekrytering och organisation till att kartlägga värderingar, lösa konflikter och utforma sina erbjudanden, avslutar Mårtensson.

– Pelles kompetens, kreativitet och mångåriga erfarenhet av branschen är perfekt för Ensize och den utveckling vi nu befinner oss i. I egenskap av tidigare kund hos oss har Pelle också en utmärkt förståelse för vad marknaden efterfrågar och hur våra erbjudanden kan finslipas för att passa våra kunder ännu bättre, säger Anders Jansson, styrelseordförande i Ensize International.

Pelle Mårtensson tillträdde den 1 februari 2020.

Peter Karlsson fortsätter som VD för den svenska verksamheten i Ensize AB. 

Kontakt:

Pelle Mårtensson, VD Ensize International AB
+46-70-269 33 20, pelle.martensson@ensize.org

Anders Jansson, styrelseordförande Ensize International AB
+46-73-502 92 09, anders.jansson@ensize.com

 
Om Ensize International AB
Ensize erbjuder analys- och mätverktyg för utvecklings- och förändringsarbeten inom ledarskap, försäljning, coaching och rekrytering. Verktygen är förankrade i beprövad vetenskap och har utvecklats i samarbete med experter, bland annat psykologer och beteendevetare med mångårig erfarenhet inom organisationsteori. Bland företagets kunder finns konsulter som arbetar med säljträning, ledarskap, kompetensutveckling och rekrytering samt HR-avdelningar, coacher och företag som själva driver sin personalutveckling.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?