1515

Nu blir det lättare och säkrare att handla musikinstrument

I en tid när rekordmånga vill handla musikinstrument är den stora frågan: hur håller man avstånd? Svaret från Uppsala Musikverkstad är att öppna ett fristående utlämningsställe.

”Vi vill inte riskera våra kunders hälsa i julhandeln”

Under pandemin har det gång efter annan betonats att man måste hålla distans till varandra, något som är viktigt inte minst i butiksvärlden.

För att göra det lättare och säkrare för kunderna att handla sina musikinstrument, öppnar nu Uppsala Musikverkstad ett separat utlämningsställe för skrymmande varor och för instrument som beställts online.

– Med ett utlämningsställe blir det enklare att hålla avstånd. Vi vill inte riskera våra kunders hälsa i julhandeln, säger Håkan Berg, vd för Uppsala Musikverkstad.

– Vi ser det här som ett sätt att erbjuda våra kunder ännu bättre service. Det nya utlämningsstället gör att vi kan minska trycket i butiken och samtidigt göra det enklare och tryggare att handla, säger Håkan Berg.

Till skillnad från andra delar av handeln så har Uppsala Musikverkstad klarat sig bra under pandemin. Och utvecklingen håller i sig, både i den fysiska butiken och i webbshopen.

– Vi har haft en stadig uppgång sedan förra hösten men ökningen under det sista halvåret är ett rekord. Det finns ett behov av att spela i dessa tider, säger Håkan Berg.

Utlämningsstället ligger i samma fastighet som butiken på Kungsgatan 46 i Uppsala, men i andra änden av huset.

Håkan Berg

0705-122807
hakan@uppsalamusikverkstad.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?