Kreditkort.com har nu fått en helt ny design

En av de största jämförelsesajterna för kreditkort, Kreditkort.com, har fått en helt ny design. Den nya designen medför sig bättre navigering, snabbare jämförelser och en stor mängd med nytt innehåll. Allt för att fortsätta vara det självklara valet för kreditkortsjämförelser.

Kreditkort.com har länge varit en av de ledande jämförelsesajterna för kreditkort.com. Sedan lanseringen 2017 har hemsidan i stort sett likadan ut och även om designen varit mycket omtyckt av besökarna så var det dags för en förändring. Med den nya designen kommer ännu tydligare kortlistor, luftigare innehåll och flera nyheter så som fler kortkategorier och uttökat fokus på debitkort.

- Även om våra besökare på Kreditkort.com var nöjda med den nuvarande designen så kände vi ändå att det var dags för förändring. För att fortsatt kunna vara en ledande aktör för jämförelser av kreditkort så gäller det att det första intrycket och hur våra användare navigerar sajten håller världsklass. Den nya designen är mer åt det minimalistiska hållet och vi har lagt stort fokus på att lyfta fram det absolut viktigaste som vi vet att våra användare snabbt vill kunna ta del av, säger Simon Klaesson, ansvarig utgivare på kreditkort.com.

Utöver ett modernt utseende har kortlistorna gjorts om från grunden. Det är nu ännu lättare att ställa olika korts för- och nackdelar mot varandra och viktigare aspekter har fått ta mer plats. Genom listorna är det också möjligt att lägga till de kort som är av intresse i jämförelse-verktyget. Genom verktyget kan man snabbt jämföra de valda kortens avgifter, för- och nackdelar och mycket mer.

- En bra design och ett trevligt utseende för en hemsida är absolut viktigt men vårt främsta mål är alltid att våra besökare snabbt och enkelt skall kunna jämföra och hitta det kreditkort som passar just dem bäst. Vi tummar alltså aldrig på våran användarvänlighet och vår nya design i kombination med bättre strukturerade listor och nya verktyg för snabbare jämförelser så anser vi att vi uppnått väldigt hög användarvänlighet. Med det nya ansiktslyftet är det nu enklare än någonsin att hitta rätt kort utefter sina egna förutsättningar, fortsätter Simon Klaesson.

I och med ansiktslyftet så planeras också flera nya kortkategorier samt funktioner för sajten. Bland annat så skall en kortguide tillkomma, dedikerade listor för alla debitkort i Sverige samt flera nya kortkategorier och en mängd nya guider. Då den nya designen nyligen lanserades så finslipas fortfarande flera element av hemsidan och stort fokus läggs nu på att bygga vidare på den nya grund som lagts för Kreditkort.com.

- Teamet bakom Kreditkort.com är väldigt målmedvetna och drivna till att bygga vidare på den nya designen och fortsätta vara en ledande aktör för jämförelser av kreditkort. Vi håller just nu på att färdigställa utvecklingen av vår nya kortguide där vi kommer kunna hjälpa våra besökare, med hjälp av några enkla frågor, att hitta det kreditkort som passar just dem. Vi har också flera nya kortlistor, kortkategorier samt guider på väg. Vi vill aldrig att våra besökare skall uppleva att de behöver besöka en annan hemsida för att hitta det kort eller information de eftersöker, avslutar Simon Klaesson, ansvarig utgivare på Kreditkort.com.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?