1515
Annons

Kreditkort.com har nu fått en helt ny design

En av de största jämförelsesajterna för kreditkort, Kreditkort.com, har fått en helt ny design. Den nya designen medför sig bättre navigering, snabbare jämförelser och en stor mängd med nytt innehåll. Allt för att fortsätta vara det självklara valet för kreditkortsjämförelser.

Kreditkort.com har länge varit en av de ledande jämförelsesajterna för kreditkort.com. Sedan lanseringen 2017 har hemsidan i stort sett likadan ut och även om designen varit mycket omtyckt av besökarna så var det dags för en förändring. Med den nya designen kommer ännu tydligare kortlistor, luftigare innehåll och flera nyheter så som fler kortkategorier och uttökat fokus på debitkort.

- Även om våra besökare på Kreditkort.com var nöjda med den nuvarande designen så kände vi ändå att det var dags för förändring. För att fortsatt kunna vara en ledande aktör för jämförelser av kreditkort så gäller det att det första intrycket och hur våra användare navigerar sajten håller världsklass. Den nya designen är mer åt det minimalistiska hållet och vi har lagt stort fokus på att lyfta fram det absolut viktigaste som vi vet att våra användare snabbt vill kunna ta del av, säger Simon Klaesson, ansvarig utgivare på kreditkort.com.

Utöver ett modernt utseende har kortlistorna gjorts om från grunden. Det är nu ännu lättare att ställa olika korts för- och nackdelar mot varandra och viktigare aspekter har fått ta mer plats. Genom listorna är det också möjligt att lägga till de kort som är av intresse i jämförelse-verktyget. Genom verktyget kan man snabbt jämföra de valda kortens avgifter, för- och nackdelar och mycket mer.

- En bra design och ett trevligt utseende för en hemsida är absolut viktigt men vårt främsta mål är alltid att våra besökare snabbt och enkelt skall kunna jämföra och hitta det kreditkort som passar just dem bäst. Vi tummar alltså aldrig på våran användarvänlighet och vår nya design i kombination med bättre strukturerade listor och nya verktyg för snabbare jämförelser så anser vi att vi uppnått väldigt hög användarvänlighet. Med det nya ansiktslyftet är det nu enklare än någonsin att hitta rätt kort utefter sina egna förutsättningar, fortsätter Simon Klaesson.

I och med ansiktslyftet så planeras också flera nya kortkategorier samt funktioner för sajten. Bland annat så skall en kortguide tillkomma, dedikerade listor för alla debitkort i Sverige samt flera nya kortkategorier och en mängd nya guider. Då den nya designen nyligen lanserades så finslipas fortfarande flera element av hemsidan och stort fokus läggs nu på att bygga vidare på den nya grund som lagts för Kreditkort.com.

- Teamet bakom Kreditkort.com är väldigt målmedvetna och drivna till att bygga vidare på den nya designen och fortsätta vara en ledande aktör för jämförelser av kreditkort. Vi håller just nu på att färdigställa utvecklingen av vår nya kortguide där vi kommer kunna hjälpa våra besökare, med hjälp av några enkla frågor, att hitta det kreditkort som passar just dem. Vi har också flera nya kortlistor, kortkategorier samt guider på väg. Vi vill aldrig att våra besökare skall uppleva att de behöver besöka en annan hemsida för att hitta det kort eller information de eftersöker, avslutar Simon Klaesson, ansvarig utgivare på Kreditkort.com.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Oblique Therapeutics förlänger teckningsperiod i den pågående företrädesemissionen av tvingande konvertibler

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, JAPAN, HONGKONG, SINGAPORE, SYDAFRIKA, NYA ZEELAND, AUSTRALIEN ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING AV INFORMATIONEN PÅ DENNA SIDA SKULLE VARA OLAGLIG ELLER KRÄVA REGISTRERING ELLER ANNAN ÅTGÄRD ENLIGT TILLÄMPLIG LAG.

Styrelsen för Oblique Therapeutics har beslutat att förlänga teckningsperioden i bolagets pågående företrädesemission av konvertibler, så att teckningsperioden löper till och med fredagen den 3 juni 2022.

Extra bolagsstämman i Oblique Therapeutics AB (publ) (”Oblique Therapeutics” eller ”Bolaget”) beslutade den 13 maj 2022 att godkänna styrelsens beslut om att genomföra en emission av s.k. tvingande konvertibler med företrädesrätt för befintliga aktieägare som vid full teckning tillför Bolaget cirka 46 miljoner kronor före emissionskostnader (”Företrädesemissionen”). Med anledning av Företrädesemissionen har Oblique Therapeutics upprättat ett prospekt som har godkänts och registrerats av Finansinspektionen den 9 maj 2022 och som finns tillgängligt på Bolagets hemsida, https://obliquet.com/investor-relations/foretradesemission-av-tvingande-konvertibler-2022/

Efter kontakter med Bolagets ägare och det senaste aktieägarmötet är det styrelsens uppfattning att ett flertal aktieägare antingen missförstått eller helt undgått informationen relaterad till den pågående Företrädesemissionen. Mot denna bakgrund har styrelsen beslutat att förlänga teckningsperioden till och med fredag den 3 juni 2022.  Syftet med den förlängda teckningsperioden i Företrädesemissionen är att samtliga aktieägare ska erbjudas samma möjlighet att utvärdera och delta i erbjudandet.

Uppdaterad preliminär tidplan

Nedanstående tidplan för Företrädesemissionen är preliminär och kan komma att ändras.

9 maj – 3 juni 2022 Teckningsperiod
8 juni 2022 Beräknad dag för offentliggörande av utfall i Företrädesemissionen

Mer information om erbjudandet och hur du gör för att teckna konvertibler i Företrädesemissionen finns tillgängligt på Bolagets hemsida, https://obliquet.com/investor-relations/foretradesemission-av-tvingande-konvertibler-2022/

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mats Jonasson

CFO

Tel: 0768-706388,

E-mail: mats.jonasson@obliquet.com

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?