Annons

Valutahandel inleder samarbete med Marbella.se, visar lokala valutakurser

Valutahandel.se har idag signerat ett samarbete om att visa lokala valutakurser för svenskar och norrmän som köper hus i Marbella. Initialt så stäcker sig avtalet 12 månader, med möjligheter att även inkluderar live växelkurser för fler länder.

Sveriges främsta webbplats om valutahandel och trading på nätet, Valutahandel.se, meddelar idag att samarbete med Marbella.se har inletts. Tack vare Valutahandel.se så visas nu även svenska växelkurser för bostadsköpare på Costa del Sol, i södra Spanien.

Många svenskar flyttar till Marbella varje år på grund av bättre väder under större delen av året och en mer social livsstil där folk ofta spenderar stora delar av året utomhus, med ett varierat utbud på allt från restauranger och aktiviteter till skolomsorg och sjukvård. Ett flertal svenska entreprenörer har valt att flytta till värmen på senare år vilket gjort att nätverksmöjligheter och företagsrelaterade utbudet stadigt ökar. Som en av de ledande sajterna för blivande invånare så visar Marbella.se ett heltäckande utbud av hus till salu i och omkring Marbella, med närliggande områden med allt från exempelvis San Pedro de Alcantara till La Zagaleta. 

Tina Eklund, medgrundare till Marbella.se säger: "Vi är glada över samarbetet och tittar på möjligheten att inkludera fler realtidskurser inom snar framtid".

Med hjälp av stöd från Valutahandel’s livekurser, så kan besökare se valutakurser i realtid för sek och norska kronor på alla listade hus till salu på Marbella.se. 

Sektionen med live kurser på Valutahandel.se inkluderar flera av de ledande valutorna, såsom euro, us dollar, pund, japanska yen och norska kronor. För en översikt av alla valutakurser i realtid, så går de att hitta på https://www.valutahandel.se/valutor/live/

Valutahandel.se löpande recensioner av landets bästa valutamäklare för den som vill trada valutor på nätet, vilka betygssätts utifrån ett flertal faktorer, såsom avgifter, support, mjukvaror, utbud av valutapar och licenser. Till dags datum så finns det omdömen för 43 valutamäklare och 47 stycken cryptomäklare på sajten. Varje dag så släpps nyheter på Valutahandel.se, som tar upp de senaste och mest diskuterade valutaparen just nu.

Markus Jalmerot

Co-founder of Valutahandel.se
+351911065323
mj@valutahandel.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Innehåll från AssemblinAnnons

Så löser du debiteringen när fordonsparken blir eldriven

Nu finns lösningen för alla företag som ställer om fordonsflottan från fossildrift till eldrift. 

Oavsett vilken typ av bil och var den laddas, styrs kostnaderna till rätt ställe.    

– Detta är en helhetslösning för alla laddningsalternativ, som dessutom lätt kan justeras om till exempel skatteregler ändras, säger Mats Nyberg, affärsutvecklare på Assemblin.

Allt fler företag elektrifierar sina fordonsflottor. Det gäller både olika typer av servicebilar som används av medarbetare på uppdrag, men också förmånsbilar som medarbetare får använda privat.

Att betala och att hålla reda på betalströmmarna när fordonen laddas har varit en utmaning. Bilar kan laddas på arbetsplatsen, på publika laddstationer såsom bensinstationer, men även i privatbostäder hos de som har egen laddbox hemma.

Assemblin har utvecklat den molnbaserade lösningen Assemblin Charge som håller reda på hur debitering ska ske, med automatiska debiteringsflöden mellan företag, medarbetare och leasingbolag, oavsett var man laddar. Allt sköts genom en app i medarbetarens mobiltelefon.

Assemblin Charge har stor flexibilitet

Ett scenario gäller de företag som låter medarbetare ladda förmånsbilen kostnadsfritt på arbetsplatsen. Här kan lösningen hålla reda på antalet kilowattimmar, alltså förbrukningen så att man i ett senare skede ska kunna övergå till att låta medarbetaren betala själv, alternativ debitera via lön, beroende på hur Skatteverket kommer att behandla frågan i framtiden.

– På det sättet kan man komma bort från schablontänket, förklarar Mats Nyberg.

Om en medarbetare ut på fältet måste tanka företagets servicebil på en publik laddare, kommer Assemblin Charge att sömlöst hålla reda på vilken avdelning på företaget som ska debiteras, beroende på vilken typ av uppdrag medarbetaren befinner sig på.

Assemblin erbjuder skräddarsydd lösning

Assemblin kan rulla ut sin helhetslösning för företag genom en single point of contact, förklarar Mats Nyberg. 

– Vi besöker kundens arbetsplats och ger förslag på installation skräddarsydd utifrån kundens möjligheter och behov. Det ingår en komplett leverans till kundens samtliga kontor och arbetsplatser. Här ryms även bra erbjudande om laddbox hemma hos de medarbetare som har eller får fossilfri tjänste- eller servicebil, säger Mats Nyberg.
Assemblin charges betalningslösning funkar på flera typer av laddboxar, även de flesta som redan är installerade.

Om Assemblin

Assemblin är ett av Nordens ledande installationsbolag. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar, och vårt laddkoncept Assemblin Charge är ett exempel på hur vi kan bidra till ett mer energieffektivt och klimatsmart samhälle. 

Läs mer på assemblincharge.se 

 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Assemblin och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera