Annons

S2Medical AB (publ) säkrar leverans av skyddsutrustning till sjukvården för ca 1 600 000 SEK

I enlighet med den nya informationspolicyn som Bolaget pressmeddelade om torsdag 14/5 2020 vill Bolaget nu meddela att leverans av skyddsutrustning för att skydda sjukvårdspersonal och patienter under den rådande pandemin, till ett värde av ca 1 600 000 SEK, har skett till region Östergötland samt ytterligare ett sjukhus i Stockholmsområdet.

”Det är tråkigt att se hur problemen kring COVID-19-pandemin är under uppgång och att vi åter igen tycks gå mot en situation med stora brister på vital medicinsk utrustning. Bolaget går nu in i en fas där vi genom vårt goda internationella nätverk och starka kontakter i Kina med full kraft kommer att stötta svensk sjukvård så att personal och patienter skall kunna få god tillgång till bra skyddsutrustning under denna pandemi.” säger bolagets VD Petter Sivlér.


Denna information är sådan som S2Medical AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2020-11-18 12:45 CET.

Petter Sivlér – CEO, S2Medical AB (publ)
Telefon: +46 (0)8-70 000 50
E-post: petter.sivler@s2m.se

Partner Fondkommission AB (telefon 031-761 22 30, www.partnerfk.se) är Bolagets certified adviser.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?