1515
Annons

Oblique Therapeutics AB, raises 98 MSEK in a private placement investment round.

Press Release

November 18, 2020

Oblique Therapeutics AB, raises 98 MSEK in a private placement investment round.

Gothenburg, Sweden, November 18, 2020  Oblique Therapeutics AB, a privately held Swedish biotech company, announces today that it has received 98 MSEK from new investors and shareholders including several Swedish institutional investors and European venture capital investment firm Sunstone Life Science Ventures after a successful fundraising campaign led by Västra Hamnen Corporate Finance AB.

The financing will enable Oblique Therapeutics AB to further accelerate its antibody pipeline and global expansion.

“This fundraising will allow us to reinforce our position as a global industry leader focused on transformative antibody medicines against pain and aggressive cancer. We are extremely pleased with the positive capital market response, and look with forward to an exciting year in 2021 which could provide Oblique Therapeutics with additional industry validation through a strong interest from global Big Pharma. We are convinced that our rapid pipeline progression, with block buster potential in all current projects, will be highly value creating and welcome all new shareholders to the company.” Prof. Owe Orwar, CEO Oblique Therapeutics.

About Abiprot TM

Oblique Therapeutics AB has developed AbiprotTM, a proprietary methodology to identify epitopes on protein targets that have previously proven difficult to address with antibodies. AbiprotTM can identify high-affinity antibody binding sites in any given protein with single amino acid resolution while the protein resides in its native environment. It is based on using a tailored molecular reporter system and proteomics. The platform yields detailed sequence and structure information for epitope identification and development. Oblique Therapeutics is applying this technology for discovery of selective antibody therapeutics targeting, for example, KRAS for the treatment of cancers and several ion channel targets to treat pain.

About Oblique Therapeutics AB

Oblique Therapeutics AB is a privately held Swedish biotech developing innovative new medicines for severe diseases with a large unmet medical need focusing on pain and aggressive metastatic cancer. The company uses AbiprotTM, an in-house-invented, next-generation antibody platform that can generate antibodies with programmed function against the full human proteome. https://obliquet.com/

For more information, please contact:

Prof. Owe Orwar, CEO Oblique Therapeutics 

Email: owe@obliquet.com

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Prebona planerar lansering av OdorControl under eget varumärke i Sydkorea

Under Prebonas varumärke Infinitum, baserad på Prebona OdorControl, planeras nu en lansering av sprayflaskor mot konsumenter i Sydkorea. Det är Prebonas distributör Union som genomför lanseringen. Första leverans från Sverige beräknas ske under juni månad.

Infinitum OdorControl tar effektivt bort dålig lukt i olika typer av utrymmen. Produkten är mycket effektiv för att eliminera störande lukter bl a i bostäder, bilar, från kläder etc. Möjligheten att använda den på både hårda och mjuka ytor, inklusive kläder och möbler, och dess höga och långtidsverkande effekt gör den unik på marknaden. 

- Det här är en strategiskt mycket viktig milstolpe då vi nu lanserar Inodorus i Sydkorea som första marknad, säger Patrik Bernstein VD i Prebona AB. Den här lanseringen hoppas vi är den första av många på den internationella marknaden, avslutar Patrik Bernstein.

För ytterligare information kontakta:

Patrik Bernstein, VD, Telefon +46 70 638 2678, E-post: patrik.bernstein@prebona.com

Prebona AB (publ) är ett materialteknikbolag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionella, miljövänliga och kostnadseffektiva material och ytbeläggningar inom affärsområdena AirCare, SurfaceCare, AgriCare samt HealthCare. Prebonas vision är att bli en ledande leverantör av funktionella material och ytbeläggningar. Prebona AB (publ) (PREBON) är listat på Spotlight Stockmarket. För mer information se www.prebona.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?