1515

Stayhard släpper reflekterande “mini kollektion”

I samband med att vi slår om till vintertid och mörkret breder ut sig över Skandinavien släpper Stayhard en “mini”-kollektion med reflekterande prints och detaljer under temat “I REFLECTYOU”. Plaggen släpps i barn- och vuxenstorlek.
Risken att skadas i trafiken ökar i takt med att höstmörkret kommer, och att använda reflexer på rätt sätt är ett enkelt sätt att minska risken för olyckor.

40% av olyckorna där gående är inblandade sker i mörker. Att bära reflex halverar den risken. Det här har varit utgångspunkten i arbetet med kollektionen.– Om vi kan bidra till att färre unga och vuxna råkar ut för en olycka i höst är det värt allt för oss, säger Marcus Gröning -Head of Brand Marketing på Stayhard.

Kollektionen “I REFLECT YOU” består av 5 olika plagg där samtliga har reflekterande detaljer; en hoodie i pile, en 100% reflekterande bomberjacka, t-shirt, hoodie och crewneck i färgerna beige, vit, svart och finns tillgängliga i storlekarna 98-140 samt S - XL.

Framtagandet av den här kollektionen har varit extremt kul och plaggens dubbelbottnade statement i form av budskap och detaljer blev precis så starka som vi hade hoppats på. Nu vill vi få ut plaggen på gatorna för att bidra till ett lite säkrare höstmode, säger Marcus.

Kollektionen släpps på alla Stayhards marknader den 25:e oktober.
Priser från 199 – 699 SEK.

För mer information kontakta Marcus Gröning,
marcus.groning@stayhard.se 

Marcus Gröning

Head of Marketing and Brand
marcus.groning@stayhard.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?