1515

Svevia ny kund till Iver

Svevia, specialisten på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur, har valt Iver som ny leverantör av IT-tjänster. Avtalet sträcker sig över tre år.

Svevia, med verksamhet på över 100 platser i Sverige och Norge och med cirka 1 900 medarbetare, har valt Iver som ny leverantör av IT-tjänster. De kommande tre åren ska Iver leverera klienter och andra mobila enheter som tjänst och kommer under avtalsperioden hantera cirka 4 500 enheter åt Svevia. I avtalet ingår även kringtjänster som livscykelhantering, installation, logistik och lagerhantering.

- Iver ger oss utrymme att fokusera på vår kärnverksamhet genom att underlätta leveransen av moderna arbetsplatser till användarna säger Emil Tjälldén, Enhetschef, Drift och Infra, på Svevia.

- Vi på Iver är förstås väldigt stolta över att vi vunnit Svevias förtroende. Svevia är en stor organisation och en mycket kompetent upphandlare av IT-tjänster. Nu ska vi med ett stort personligt engagemang och ett proaktivt förhållningssätt säkerställa att vi blir en långsiktig och hållbar partner som stöttar Svevia på den svenska och norska marknaden, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver.

För mer information, kontakta:
Magnus Furmarker, regionchef öst, Iver, telefon: +46 732 36 52 49, e-post: magnus.furmarker@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Foto: Patrick Trägårdh

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?