Annons

Speqta lanserar Vinklubben SMART – en innovativ tjänst för vinimportörers annonsering på sociala medier

Speqta (PUBL) och Vinklubben lanserar nu sin första sociala medie-tjänst - Vinklubben SMART. Namnet är en förkortning som står för Social Media Automation in Real Time och är unik tjänst inom prestationsbaserad marknadsföring som hjälper vinimportörer att rikta marknadsföring för specifika produkter och som justeras i realtid. 

Speqta och Vinklubben har tillsammans med en av sina kunder utvecklat en tjänst som blir den första på marknaden. Plattformen innebär att vinimportörer kan rikta sin sociala medie-annonsering för det fasta sortimentet och koppla den direkt mot geografiska punkter och distributionsnivåer. Resultatet blir att annonsering sker där det finns distribution vilket ger en bättre konsumentupplevelse, men även att distributionen för vinimportören ökar för specifika produkter. Det blir även ett kostnadseffektivt sätt att hitta nya målgrupper som sedan kan bearbetas för retargeting. Utvecklingen har skett tillsammans med en av Sveriges största vinimportörer Nigab som bland annat har produkter som Castelforte och Paul Jaboulet. Nigab har testkört tjänsten med två olika kampanjer vilket ledde till både ökad försäljning och ökad distribution.

Magdalena Roszkowska, affärsutvecklingsansvarig, Nigab, kommenterar:
Detta är ett nytt sätt att jobba på för oss, och resultatet blev över förväntan. Att kunna styra sin annonsering baserat på tillgänglighet har tidigare stått högt upp på önskelistan, och med hjälp av Speqta är vi här nu. Plattformen är skräddarsydd för att pricka in våra precisa behov, vilket leder till effektivitet och värdegenerering genom hela ledet för oss.

Fredrik Lindros, VD Speqta, kommenterar:
Detta är vår första innovativa tjänst inom sociala medier och den är helt unik på marknaden. Vi älskar teknik och att göra marknadsföring som ger en tydlig prestation. Att kunna optimera annonsering kopplat till geografiska punkter och tillgänglighet är inte bara bra för konsumenter, utan också efterfrågat av vinimportörer då det ger dem möjligheten att träffsäkert ta sin affär till nästa nivå.”

Tjänsten lanserades i oktober och erbjuds nu till både existerande och nya vinimportörskunder.

Om Vinklubben SMART
Vinklubben SMART står för Social Media Automation in Real Time är en plattform som skapar automatiserade marknadsföringskampanjer i realtid på sociala medier och är nya tidens prestationsbaserade marknadsföring. Den styr annonseringen på sociala medier för att optimera försäljningen baserat på vinimportörens distribution. Tjänsten startar och pausar kampanjer automatiskt för att på så vis optimera kampanjbudgeten. Vinklubben SMART är en del av www.vinklubben.se erbjudanden.

För mer information:
Fredrik Lindros
VD Speqta AB (publ)
fredrik.lindros@speqta.com
+46 723 10 66 66Om Speqta
Speqtas erbjuder de bästa prestationsbaserade lead genererings-plattformarna med hjälp av data och AI, och ska växa organiskt samt via förvärv på nya och befintliga marknader. Bolaget har två affärsområden, Speqta AdTech samt Speqta Content & Comparison. Bolaget är listat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm under namnet “SPEQT”. Bolagets Certified adviser är Västra Hamnen Corporate Finance AB, telefonnummer: +46 40 20 02 50 e-mail: ca@vhcorp.se

www.speqta.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från TamtronAnnons

Smart fordonsvåg revolutionerar viktig del av logistikflödet

Ett överlastat lastbilsekipage kan bli en dyr historia. Här gäller det att väga fordonet på ett tillförlitligt sätt för att garantera att lasten ligger inom lagens ramar, men också för att lasta så kostnadseffektivt och hållbart som möjligt. Nyckeln till framgång skulle kunna vara smartare vågsystem. 

Alla företag som på ett eller annat sätt arbetar med transport kan nog enas om att vägning av last är en central del av verksamheten. Här handlar det om att lasta så effektivt som möjligt och därmed minska antalet transporter – och samtidigt undvika överlastning. 

Tamtron är ett av få företag i Sverige som riktat in sig på vägning, och besitter första plats när det gäller vägning och vågsystem för hjulburna fordon. Sedan 1989 har företaget hjälpt sina kunder att effektivisera sitt arbete och levererat träffsäkra lösningar. Nu väljer Tamtron att utöka sitt erbjudande inom affärssegmentet Transport & Logistik, där man räknar med att göra enorm skillnad med sina vågsystem. Här handlar det framför allt om uppkopplade markförlagda fordonsvågar.

– Vi levererar en våg från Motus Weighings som kan väga en långtradares vikt och samla in träffsäkra mätdata på bara några sekunder, utan att ekipaget behöver stanna. Detta innebär att vi kan effektivisera vägningsprocessen, undvika tomgångskörning och spara in på 1000-tals liter bränsle. Tillsammans med detta vågsystem kan vi även leverera axelvikter, säger Thomas Larsson, vd på Tamtron i Sverige.

Den dynamiska vågen kan förbättra logistikflödet på ett väldigt konkret sätt. Traditionella markförlagda vågar ockuperar en stor yta på ett logistikområde då de behöver vara runt 24 meter, medan vågen som Tamtron levererar enbart är sex meter lång. Här frigörs en stor yta som kan användas för kärnverksamheten.

Tamtron tillhandahåller också ett molnsystem som automatiskt samlar in vägningsdata. Systemet identifierar vilket fordon som kör över vågen och slår fast aktuell vikt, tid och plats. Här ges möjligheten för alla berörda att få realtidsuppdaterad information direkt i mobiltelefonen, och underlaget kan användas för att göra rapporter och fakturaunderlag. 

– Behovet av att mäta och samla in data ökar hela tiden inom den här branschen, och utvecklingen går otroligt snabbt. På bara sju år har företagen gått från att skriva ner vägningsresultat på papper, till att vilja få in detta i digitala system direkt, säger Thomas Larsson och tillägger:

–  Möjligheterna med dynamiska och uppkopplade fordonsvågar är väldigt många, och vi vet att det här kommer bli en game changer för företag inom transport- och logistikbranschen. 

Fakta om Tamtron 

Tamtron är en internationell tillverkare av intelligenta vågar och informationshanteringsystem för vägningstransaktioner. Företaget utvecklar och säljer vågsystem för mobila maskiner som hjullastare, gaffeltruckar och timmerhanterare samt vågsystem för tung vägning av exempelvis lastbilar och tåg. Tamtron är dessutom ackrediterat kontrollorgan och utför verifiering av olika vågsystem.

Är du nyfiken på hur du kan effektivisera dina transporter med ett smartare vågsystem? Läs mer här. 

 

Mer från Tamtron

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Tamtron och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?