1515
Annons

Leadstar Media lanserar ny hemsida i Brasilien

Lead generation bolaget verksamma inom iGaming har expanderat sin produktportfölj med en andra hemsida i Brasilien, ApostasBrasil.com. Sajten kommer komplettera den redan existerande SiteDeApostas.com på Brasilianska marknaden.

Brasilien har varit en av bästa marknaderna för Leadstar Media under första halvåret 2020 och de ser fortsatt tillväxtpotential i landet.

Eskil Kvarnström, VD Leadstar Media säger:
 

– Brasilien är en marknad på frammarsch där vi ser stor potential för våra produkter. Vi har redan idag den största affiliate sajten i Brasilien och det är ett område som ständigt växer i landet. Efter den framgång vi hittills har upplevt i Brasilien, bestämde vi oss för att lansera en ny produkt och utöka vår närvaro på marknaden.

Den nylanserade sajten har stor koppling till Brasilien i allt från logga till färger och innehåll. Innehållet är dessutom skapat av det före detta fotbollsproffset Enrico Nazaré, född och uppväxt i Brasilien. I grunden är ApostasBrasil.com en hemsida som fokuserar på SEO för att driva trafik precis som SiteDeApostas.com, men med ett fokus på andra nyckelord.
 

– ApostasBrasil.com har en fantastisk design som får besökarna att känna att de har hamnat på rätt plats för att hitta brasilianska bettingsidor. Brasilien är inte en lika mogen marknad som en del av de andra Europeiska länderna vi är aktiva i, så det är viktigt att besökarna känner sig bekväma och trygga när dom kommer till oss. Det är därför vi alltid använder oss av både lokal och global expertis när vi lanserar nya produkter.

Lanseringen kommer vid en intressant tid för Leadstar Media då brasiliansk toppfotboll spelas hela vintern, vilket innebär att efterfrågan på betting kommer att förbli på höga nivåer ett tag till.
 

– Vi är väl medvetna om att SEO tar tid och att vi ständigt behöver arbeta med produkten. Vi har dock en bra struktur på plats och förväntar oss att skicka spelare till våra partners innan den inhemska fotbollssäsongen når sitt slut. Vi är mycket glada att kunna välkomna besökare till vår nya sajt. 

 

Leadstar Media AB

info@leadstarmedia.com

 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?