Hoppa till innehållet

Annons

Footway utökar logistikkapaciteten

PressreleaseFootway har utökat sitt avtal med PostNord gällande logistikanläggningen i Helsingborg, där cirka hälften av koncernens logistik hanteras. Avtalet ökar koncernens lagrings- och hanteringskapacitet med 25%.

Genom det förnyade avtalet kommer Footway och PostNord utöka kapaciteten, vilket på sikt kommer att påverka koncernens tillväxt och resultat positivt.

Som en del av integrationen av Sportamore, som förvärvades tidigare i år, har Footway också inlett en optimering av lagerhanteringen mellan logistikanläggningarna i Helsingborg och Kjula för att nå ett ännu effektivare kapacitetsutnyttjande.

”Lagerkapaciteten har varit en av Footways främsta utmaningar under det senaste året, och det känns därför bra att vi genom det förnyade avtalet med PostNord nu kan lägga en plan för att komma till rätta med detta. Den utökade kapaciteten kommer att komma såväl leverantörer som kunder på alla våra marknader till gagn”, säger Daniel Mühlbach, VD för Footway.


För ytterligare information:

Daniel Mühlbach, VD
Email: daniel.muhlbach@footway.com
Mobil: 073-533 65 45

Susanne Cederström, IR
Email: ir@footway.com
Mobil: 073-526 60 98

Följande bilagor finns för nedladdning:
Footway utökar logistikkapaciteten

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera