1515

Möjlighet att investera i ett säkerhetsbolag som med stora referenskunder står i startgroparna för stark tillväxt under lönsamhet

Vindico Group har som affärsidé att utveckla, marknadsföra och sälja säkerhetslösningar för ökad trygghet och nytta, vilket idag görs genom två affärsområden, Home & Family och Professional där man framförallt säljer Bolagets produkter under varumärkena Vindico Safe’n’Sound och SelectaDNA, både mot den privata marknaden samt mot professionella användare inom privat- och offentlig sektor.
  
Vindico har idag starka referenskunder
såsom Wallenstam, Familjebostäder, ICA, Axfood, H&M och Göteborgs stad vilket bör underlätta nykundsbearbetning och bidra till ytterligare tillväxt. Bolaget har idag fem fokusområden där bolaget har bevisad framgång och där man nu identifierat ytterligare två.
 
Vindicos VD Martin Nyberg ger i en intervju med Analyst Group tre anledningar till varför bolaget är en bra investering idag:
 
1. Vindico är väl positionerade på en marknad som är i tillväxt. Tillväxten skall ske organiskt genom bland annat rekrytering av marknads- och teknikerpersonal samt genom förvärv för geografisk expansion i Sverige.
 
2. Vindico har ett brett produktutbud av säkerhetsprodukter vad beträffar kameraövervakning, laddskåp, stöldskyddsmärkning och smarta säkerhetsprodukter på en växande privatmarknad.
 
3. Säkerhet är en allt mer angelägen sak i samhället, både för privatpersoner, företag och den offentliga sektorn. Vindico har idag starka referenskunder inom både offentlig- och privat sektor vilka kan underlätta nykundsbearbetning.
 

Vindico genomför nu en fullt garanterad företrädesemission om 4,5 MSEK, med möjlig övertilldelningsoption om 1,5 MSEK, för att finansiera de första stegen i den strategiplan som Bolaget nyligen tagit fram för perioden 2020-2024. Huvudmålet är att Vindico skall omsätta 100 MSEK år 2024 och visa lönsamhet.
 
Läs mer om Vindico och emissionen
Se intervju med VD
Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?