ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Latour slutför förvärvet av S+S Regeltechnik

Den 22 oktober 2019 tecknade Investment AB Latour (publ), genom sitt helägda dotterbolag Bemsiq AB, avtal om att förvärva S+S Regeltechnik GmbH baserat i Nürnberg i norra Bayern, Tyskland. Alla villkor är nu uppfyllda och transaktionen har slutförts den 22 januari, 2020. 

Göteborg, 22 januari 2020

INVESTMENT AB LATOUR (PUBL)
Johan Hjertonsson
VD och koncernchef 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Hjertonsson, VD och koncernchef Investment AB Latour +46 702 29 77 93
Björn Lenander, VD Latour Industries AB, +46 708 19 47 36
Mikael J Albrektsson, VD Bemsiq AB, +46 733 23 36 06

Investment AB Latour är ett blandat investmentbolag bestående av en helägd industrirörelse samt en portfölj av börsnoterade innehav där Latour är huvudägare eller en av huvudägarna. Börsportföljen består av nio betydande innehav med ett marknadsvärde på cirka 68 miljarder kronor. Den helägda industrirörelsen omsätter 13 miljarder kronor.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande 2020-01-22

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer