ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Adverty är nu förläggare på Unity Technologies Asset Store

Adverty AB (publ) är numera förläggare på Unity Technologies Asset Store, där spelutvecklare enkelt får tillgång till företagets annonsteknik. Lanseringen planeras äga rum tidigt under 2020.

Adverty, det ledande bolaget inom sömlös in-game-annonsering, utvecklar en version av sitt Unity SDK som kommer att göras tillgängligt genom Unity Asset Store. Asset Store är en marknadsplats i utvecklingsverktyget Unity, som sätter spelskapare i kontakt med leverantörer av allt de behöver för att nå framgång, inklusive tredjepartslösningar, verktyg och tjänster.

Advertys annonseringslösning använder Unity för att visa sömlösa in-game-annonser via ett SDK, som släpptes för ett år sedan [1] och finns att ladda ned från Advertys webbplats: www.adverty.com. Den nya versionen av Advertys Unity SDK kommer att vara lättåtkomligt för spelutvecklare via Unity Asset Store.

”Vi är i extas över att få vår annonslösning anpassad till och lanserad i Asset Store. Det gör det möjligt för utvecklare att lätt komma åt och aktivera sömlösa in-game-annonser direkt i sin egen utvecklingsmiljö”, förklarar Niklas Bakos, vd och grundare på Adverty.

Advertys SDK kommer att specialanpassas för Asset Store, så att spelutvecklare som använder tjänsten får en lätthanterlig introduktion för snabb och enkel integrering av sömlösa annonser i sina spel. För att fullända upplevelsen kommer Adverty att inkludera diverse färdigmodellerade inventarier för annonsvisning i paketet, till exempel stortavlor, golvskyltar och affischramar - något för alla spelutvecklare, oavsett nivå, som vill monetärisera sina verk med hjälp av sömlös annonsering.

Advertys SDK beräknas lanseras på Asset Store tidigt under 2020
 

[1] https://news.cision.com/se/adverty-ab/r/adverty-s-unity-sdk-gar-fran-beta-till-publik-version-med-forbattrad-prestanda-och-nya-funktioner,c2700538


Denna information är sådan information som Adverty AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 januari 2020.

Mangold Fondkommission AB, tel. nr. +46 8 5030 1550, är bolagets mentor och likviditetsgarant på NGM Nordic MTF.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Bakos, VD
Telefon: +46 703 66 96 46
E-post: nb@adverty.com

Om Adverty

Adverty sammanför varumärken med människor på rätt tid och plats genom sin revolutionerande displayannonseringsteknik byggd för spel. Plattformen låter kreatörer och utvecklare monetärisera fullständiga upplevelser med icke-påträngande, lättintegrerade, sömlösa annonser. Adverty är grundat 2016 med huvudkontor i Stockholm. Mer information på www.adverty.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer