Annons

Adverty slutför integrationen med USA-baserade digitala annonsplattformen Smaato

Adverty AB (publ) har fullbordat den tekniska integrationen med USA-baserade digitala annonsplattformen Smaato, vilken ger publicister och spelutvecklare full kontroll över intäktsstrategier från annonser levererade till mobilspel och mobilapplikationer. Genom partnerskapet får Smaatos breda och globala nätverk av partners och annonsörer på köpsidan storskalig tillgång till Advertys nya sömlösa in-game-annonsytor.

Adverty, den ledande in-game-plattformen för annonsörer, mediebyråer och spelutvecklare, tillkännager att företaget har slutfört plattformsintegrationen med USA-baserade digitala annonsplattformen Smaato, vilken används av ledande varumärken och mediaköpare för att få specifik tillgång till annonsytor inom mobilspel- och applikationer. Partnerskapet, som ingicks vid slutet av förra året, ger Smaatos kunder på köpsidan storskalig tillgång till Advertys unika sömlösa in-game-annonsytor, samtidigt som Adverty får möjlighet att etablera sig mot globala annonsörer som vill annonsera inuti spel.

"Grundtanken bakom Smaatos digitala annonsplattform är att hjälpa apputvecklare skapa sömlösa, skräddarsydda och engagerande upplevelser", menar Ajitpal Pannu, VD för Smaato. ”Vi gillar att Adverty hjälper spelutvecklare att skapa sådana anpassade reklamupplevelser inuti spel. Det är en självklarhet för oss att stödja detta initiativ fullt ut inom Smaatos plattform och hjälpa till att driva sömnlös in-gameannonsering via den programmatiska kanalen".

”Vi har den senaste tiden sett en kraftigt ökad efterfrågan på annonseringsmöjligheter inom vertikalen gaming. In-game-varumärkesannonsering är ännu i sin linda, men kommer att växa oerhört under åren som kommer – och vi lägger en stark grund för den här nya mediekanalen. Vår integration med den digitala annonsplattformen Smaato öppnar tidigare outnyttjade affärsmöjligheter för oss, och vårt partnerskap utgör en viktig milstolpe för Advertys etablering i sektorn”, förklarar Niklas Bakos, Advertys VD och grundare.

Smaato grundades 2005 och har sitt huvudkontor i San Francisco, Kalifornien. Ytterligare kontor finns i Hamburg, New York, Shanghai och Singapore. Partnerskapet ligger helt i linje med båda företagens digital-fokuserade verksamhet, och Smaatos utbyggda försäljningsorganisation i nyckelregioner bidrar till att skapa den medvetenhet som behövs för att varumärken ska förstå Advertys nya annonsformat och vilja investera i det.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Bakos, VD
Telefon: +46 703 66 96 46
E-post: nb@adverty.com

Denna information är sådan information som Adverty AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 augusti 2020.

Augment Partners AB, tel. nr. +46 8-505 65 172, är bolagets mentor på NGM Nordic SME.

Om Adverty
Adverty sammanför varumärken och människor genom sin revolutionerande displayannonseringsteknik byggd för spel. Plattformen låter kreatörer och utvecklare monetärisera den fullständiga spelupplevelsen med icke-påträngande, lättintegrerade, sömlösa annonser. Adverty är grundat 2016 med kontor i Stockholm, London och Lviv. Mer information på www.adverty.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?