Hoppa till innehållet

Annons

WM Tak & Fasad vill skapa en bättre marknad för takläggning

PressreleaseTak är ett område som det ofta slarvas på inom byggbranschen. Det finns nämligen inte några tydliga riktlinjer eller standard vid takläggning, vilket leder till att det kan bli godtyckligt med hur jobbet ska utföras. Detta är något WM Tak & Fasad vill ändra på.

När det är tid för att byta eller renovera taket är det viktigt att anlita en seriös takläggare i Stockholm som kan sin sak. När det kommer till takläggning finns det inte någon riktigt tydlig standard inom branschen. Svensk Byggtjänst har visserligen utformat råd och anvisningar som till exempel AMA hus, men detta är endast rekommendationer. Alla firmor följer inte rekommendationerna och det kan se väldigt olika ut i hur ett arbete utförs.

Ytterligare en utmaning utöver bristande riktlinjer är ofta att få taket att hålla tätt, då det svenska klimatet gör det till en svår uppgift. WM Tak & Fasad hoppas på att fler takläggare Stockholm ska börja tänka kvalitetstänk så att marknaden blir bättre och renare. Faktum är att ett tegeltak såväl ett betongtak ska hålla i minst 50 år. WM Tak använder sig av papp som ger 100 % tätning, samt att takteglet eller pannorna också ger 100 % tätning, vilket i sig ger ett dubbelt skydd. Detta säkerställer att taket håller mot det svenska klimatet.

“Väldigt sällan har man väderskydd över hela taket då detta i många fall blir kostsamt om man inte ska ta bort hela taket. Vi på WM Tak & Fasad har ett kvalitetstänk och vi säkerställer alltid att taket håller tätt - vi har nolltolerans mot läckande tak. Vi river aldrig mer än vi hinner pappra på en och samma dag, så kunden behöver aldrig oroa sig för att det ska börja regna in”, säger pressansvarig på WM Tak & Fasad.

WM Tak & Fasad är verksamma i hela Stockholm och arbetar även med takbryggor, vindskivor, hängrännor och stuprör och firman åtar sig även olika plåtjobb som plåtbeslagning av skorstenar, fotrännor, med mera.

Presskontakt

Frida Engström

Frida.engstrom@prdirekt.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera