Annons

Leadstar Media’s flaggskeppsprodukt MyBettingsites.com lanseras i Nya Zeeland

Igaming bolaget Leadstar Media utökar sin globala räckvidd söder om ekvatorn med den nyligen lanserade, Nya Zeelandbaserade jämförelsesajten, mybettingsites.com/nz/.

Leadstar Media, affiliate bolaget som är aktiva inom igaming med närvaro på över 18 marknader, har lagt till en 19:e på sin lista efter att ha lanserat den nya sajten i Nya Zeeland. Hemsidan publiceras på en av företagets flaggskeppsdomäner, MyBettingsites.com, en lösning som tillåter Leadstar Media att enkelt lansera sajter på nya marknader. 

Eskil Kvarnström, VD för Leadstar Media, kommenterar:
 

”Mybettingistes.com är en viktig produkt för oss eftersom det gör att vi kan skala upp effektivt på flera engelsktalande marknader. Denna tekniska lösning sätter oss i en god position för att framgångsrikt nå Nya Zeeländska spelare, som är den femte marknaden för denna produkt, där vi har stora förväntningar på att driva kvalitativa leads till våra partners.”

Medan Nya Zeelands enda spelverksamhet drivs av TAB NZ, uppgav en arbetsgrupp 2015 att över en fjärdedel av Nya Zeelands 1,8 miljarder dollar i omsättning skulle komma från utlandsbaserade operatörer.
 

"Vi har sett en hel del aktivitet från utländska operatörer i Nya Zeeland under de senaste åren och spelmarknaden där växer. Kombinera det med kärleken till sporter som rugby, hästkapplöpning och cricket, och Nya Zeelands marknad blir en riktigt spännande möjlighet för oss."

Leadstar Media är specialister på att förvärva nya spelare organiskt genom att optimera sina webbsidor för sökmotorer. Den nyzeeländska versionen av Mybettingsites.com har anpassats för marknaden med sidor om de populäraste sporterna, betalningsmetoder och kampanjer för att täcka värdefulla söktermer och tillgodose besökarnas behov.
 

Jacob Ljunggren, Product Director, Leadstar Media, kommenterar:

"Jag är övertygad om att vår stora erfarenhet av spelindustrin och vår förmåga att skapa fantastiska, SEO-drivna hemsidor kommer att hjälpa oss att skapa en topprodukt för Nya Zeeländare som vill spela online."
 

"Det hjälper också att vi har anställt en nyzeeländsk spelexpert som är mycket mer bekant med marknaden och all den slang som de använder."

Mybettingsites.com/nz innehåller för närvarande tio av de bästa internationella spelbolagen, inklusive Nya Zeelands mest populära som Bet365, Betway och 888sport.
 

Nya Zeeländare kan också använda sajten för att hitta olika sportbonusar, läsa om TAB eller lära sig mer om lagarna kring betting i Nya Zeeland.
 

Leadstar Media AB

info@leadstarmedia.com

 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?