Annons

Adverty ingår avtal och slutför integration med SuperAwesome för barnsäkrad annonsering

Adverty AB (publ) har tecknat ett avtal med den ledande kidtech-plattformen SuperAwesome för att möjliggöra barnsäkrad annonsering i relevanta mobilspel med hjälp av Advertys in-game-annonsteknik. I och med plattformsintegrationen får SuperAwesomes anslutna annonsörer och Advertys spelutgivare ett friktionsfritt gränssnitt till varandra. Partnerskapet förväntas ge upphov till betydande intäkter från och med 2021.

Adverty, den ledande in-game-plattformen för annonsörer, byråer och spelutvecklare, tillkännager att bolaget ingår ett nytt partnerskap med den ledande kidtech-plattformen SuperAwesome, för att möjliggöra ett säkert digitalt engagemang för mobilspelande barn runt om i världen.

SuperAwesomes plattform gör det möjligt att visa annonser lämpliga för barn i relevanta mobilspel som använder sig av Advertys sömlösa annonseringsteknik. Plattformsintegrationen knyter ihop varumärken som riktar sig till barn med motsvarande del av Advertys globala målgrupp.

SuperAwesome är den enda plattformen som konstruerats för den globala barnsektorns digitala behov. Med förtroende från över 300 ledande barnvarumärken och innehållsägare över hela världen, säkerställer deras AwesomeAds den digitala integriteten fullt ut i enlighet med de digitala barnskyddsregleringarna COPPA och GDPR-K. Annonsplattformen gör det möjligt för varumärken att annonsera till barn på världens största marknadsplats för digitalt innehåll, genom att på ett säkert sätt nå fram till barn i de tjänster de använder. Utan att samla in några personuppgifter når varumärkesannonserna ut till sina målgrupper med hjälp av avancerade, sammanhangsanpassade målinriktningsmetoder.

”Vår portfölj av gratisspel som vänder sig till barn växer, och det här partnerskapet innebär nya möjligheter för oss att monetärisera den delen av målgruppen på sätt som är lämpliga och enligt lag. För varumärken som vill nå ut till en yngre publik på ett säkert sätt erbjuder vår nya, sömlösa in-game-annonsteknik en av de mest spännande lösningarna för att fånga deras uppmärksamhet”, förklarar Niklas Bakos, Advertys vd och grundare.

Partnerskapet förväntas ge upphov till betydande intäkter från och med 2021.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Bakos, VD
Telefon: +46 703 66 96 46
E-post: nb@adverty.com

Denna information är sådan information som Adverty AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 augusti 2020.

Augment Partners AB, tel. nr. +46 8-505 65 172, är bolagets mentor på NGM Nordic SME.

Om Adverty
Adverty sammanför varumärken och människor genom sin revolutionerande displayannonseringsteknik byggd för spel. Plattformen låter kreatörer och utvecklare monetärisera den fullständiga spelupplevelsen med icke-påträngande, lättintegrerade, sömlösa annonser. Adverty är grundat 2016 med kontor i Stockholm, London och Lviv. Mer information på www.adverty.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?