Annons

Swedish Stirling tecknar avsiktsförklaring med Glencore rörande smältverket LION

Swedish Stirling AB och Glencore Operations South Africa Proprietary Limited (Alloys Division) (“Glencore”) har ingått en avsiktsförklaring rörande en installation på upp till 88 PWR BLOK vid Glencores smältverk Lion.

Miljöteknikföretaget Swedish Stirling och den sydafrikanska ferrokromproducenten Glencore har idag undertecknat en avsiktsförklaring rörande en potentiell installation av upp till 88 PWR BLOK, motsvarande 35 MW, vid Glencores smältverk Lion i Steelport, Sydafrika. Parterna kommer nu att inleda förhandlingar och avsiktsförklaringen ålägger ingen av parterna någon skyldighet att fullfölja det planerade projektet förrän en skriftlig överenskommelse nåtts och undertecknats.

Smältverket Lion är ett av världens största ferrokromsmältverk.

Swedish Stirlings vd Gunnar Larsson kommenterar avsiktsförklaringen den 6 augusti kl 13:30 på: https://www.finwire.tv/webcast/swedish-stirling/swedish-stirling-webcast-6-augusti/

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Sven Ljungberg, Kommunikationschef, 031-385 88 30, ir@swedishstirling.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Lion

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?