Annons

Xhail registrerar nyemissioner, slutför förvärv samt registrerar nytt namn

30 juli, 2020

Nyemissioner

Xhail AB (publ) (“Xhail” eller “Bolaget”) (tidigare under namnet IFOX Investments AB (publ)) har slutfört företrädesemissionen (“Företrädesemissionen”) med full teckning såväl som en riktad nyemission (“Riktade nyemissionen”), vilka emissioner tillför Bolaget ett totalbelopp om 28 616 874,00 kronor genom emission av 238 473 950 aktier till ett pris om 0,12 kronor per aktie.

Företrädesemissionen samt den Riktade nyemissionen registrerades hos Bolagsverket den 21 juli 2020. Det totala antalet aktier i Bolaget efter registrering är 308 225 494 och aktiekapitalet uppgår till 3 082 254,94 kronor. Alla aktier är av samma slag. 

Slutförande av förvärv

Registrering av Företrädesemissionen samt den Riktade nyemissionen uppfyllde också rekvisiten för slutförande av förvärvet av samtliga aktier i det irländska bolaget Score Music Interactive Ltd (“SMI”), varför förvärvet nu har slutförts.

Som del av slutförande av förvärvet av SMI utger Bolaget till de förutvarande ägarna i SMI skuldebrev till ett belopp om 218 341 557,96 kronor, vilka skuldebrev kvittas mot 1 819 512 983 nyemitterade aktier i Bolaget. De tidigare ägarna av SMI blir ägare av en majoritet av aktierna i Bolaget. 

Nytt namn

Bolaget har efter registrering av Företrädesemissionen samt den Riktade nyemissionen också registrerat “Bolagsordning 1” som beslutades på extra bolagsstämma i Bolaget den 13 maj 2020, vilket bland annat innebär att det nya namnet på Bolaget “Xhail AB (publ)” nu är det registrerade namnet på Bolaget.   

Styrelsen

För ytterligare information, kontakta:

Anders Thorsell, VD

ir@xhail.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Xhail registrerar nyemissioner slutför förvärv samt nytt namn

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?