Annons

Polygiene och TK-Domashniy Tekstyl signerar distributörsavtal – startar med en miljon ansiktsmasker och 100 000 skyddsdräkter

Polygiene och TK-Domashniy Tekstyl, hemtextilföretag från Ukraina, har signerat ett exklusivt distributörsavtal för den ukrainska marknaden.

TK-Domashniy Tekstyl är en dominerande aktör inom hemtextil, som arbetar med alla nivåer i denna sektor, från råmaterial, legoproduktion till över 5000 konsumentartiklar, med export till ett flertal länder utanför Ukraina. De är även den ledande leverantören av textilprodukter till Ukrainas regering och det enda företaget med produktion av skyddsdräkter i Ukraina.

Samarbetet börjar med en initial volym på 1 miljon ViralOff®-behandlade ansiktsmasker och 100 000 skyddsdräkter. Men Polygiene och TK- Domashniy Tekstyl ser mycket fler möjligheter, både i form av ett bredare sortiment av produkter samt samarbeten med tredjeparts-kunder i regionen.

”Genom att addera TK-Domashniy Tekstyl till vårt distributörsnätverk får vi en mycket bra representation i regionen”, säger Ulrika Björk, VD Polygiene. ”Då de är vertikalt integrerade och har access till både den offentliga och privata marknaden, är de en perfekt inkörsport för oss.”

”Vi ser ett stort intresse och har redan en strategi för distribution av ViralOff-behandlade textilier”, säger Volodomyr Martsenyuk, VD för TK-Domashniy Tekstyl. ”Vi försörjer både den offentliga ukrainska marknaden genom statliga program, och kommersiella partners samt direkt till konsument och ser att det finns en relevans på varje nivå.”

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

För pressbilder och mer information besök ir.polygiene.com eller kontakta:
Mats Georgson, CMO, mats@polygiene.com, +46 70 656 48 90

Följande bilagor finns för nedladdning:
Polygiene och TK-Domashniy Tekstyl signerar distributörsavtal – startar med en miljon ansiktsmasker och 100 000 skyddsdräkter (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?