Annons

Bästa kylvästen till hunden!

Sommar och sol och alldeles för varma hundar. Ett vanligt problem nu på sommaren. Ofta får man vara riktigt kreativ och försöka med alla knep och knåp man kan komma på för att våra små älsklingar ska klara dagarna med stekande sol.

Ett av det bästa sätten att hålla hunden sval på sommaren är med en kylväst. Dock är det inte helt lätt att hitta rätt kylväst i en djungel av olika varianter, material, storlekar och egenskaper.Det finns en uppsjö av produkter som du kan gåvilse bland. Men som tur är finns det noggranna och jämförliga köpguider på just kylvästar. Köp guiden hittar du här: bästa kylvästen för hundar (https://hund24.se/basta-kylvasten/). Viktiga saker att tänka på: Det gäller att välja rätt typ av kylväst för din hund. Det allra vanligaste användningsområdet är när hundägare vill kunna ta med sig hunden på mer fysiskt intensiva aktiviteter. Som löprundan, promenaden eller lek med mycket spring. Men självklart kan du använda västen när som helst, även om ni bara ska hänga utomhus i trädgården en varm sommardag. Kylvästar fungerar på så sätt att de leder bort värmen genom avdunstning. Har du testat att efter din springtur ta en blöt handduk eller liknande över dig för att snabb kyla ner dig? Om du har de så vet du att det är ett väldigt effektivt sätt att snabb bli svalare. Det är precis på det här sättet en kylväst för hunden fungerar. Sen är ofta västarna gjorda i flera olika lager som gör att de kan hålla kvar vatten i västen och låta värme och fukt avdunsta. En riktigt bra kylväst är en som har flera lager som håller din hund torr genom avleda all fukt. För hur kul är det att ta av hunden västen och pälsen är helt dyngsur! Och hur kul är det att gå omkring med blöt päls hela tiden. Här får du lite tips på vad du kan tänka på när du väljer ut kylväst till din hund. Material: - Välj kylväst efter vad för aktiviteter ni ska göra i den - Var noga med vad de olika lagrena i västen är gjorda av - Det innersta lagret ska vara bekvämt mot din hunds kropp Passform: - Tänk på att västen inte ska vara för tajt eller för stor. - De flesta västar mäts utifrån din hunds bröstbred, så fram med måttbandet - Välj rätt storlek efter vad för aktivitet som ska göras med den Täckning: - Se till att den täcker tillräckligt av hundens kropp - Köp gärna en väst med elastiska spännband det ökar rörligheten för hunden - Täck inte huvud, ben och svans - Beroende på vilken ras din hund är kan det passa bättre med en kylhalsband eller kyldyna. Extra funktioner: - Kylväst med koppel fäste - Reflexer så ni syns om det är lite senare på kvällen - Kan vara specialgjorda för att bara fungera med specifika andra produkter Att använda en kylväst för din hund säkerställer att din hund klarar varma sommardagar. Västen kommer öka din hunds komfort markant, även om det bara handlar om att ligga och vila i trädgården eller hänga med på löprundan. Vi vill ju ändå kunna ta med våra hundar på så mycket som möjligt. Men vi vill ju inte att de ska må dåligt eller vara obekväma medans. Kolla in länken om du vill lära dig mer eller läsa mer ingående om kylvästar för hundar. Lycka till och ha en toppen sommar!

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?