Annons

ChromoGenics genomför förändringar i ledningsgruppen med Johan Pettersson som ny produktionschef

ChromoGenics fortsätter sin tillväxtstrategi genom att anställa en ny produktionschef med övergripande ansvar för bolagets produktion och kvalitet. ChromoGenics jobbar vidare med målsättning att under 2021 genomföra certifiering av bolaget enligt ISO 9001 och 14001.

Bolaget har lagt grunden för en internationell tillväxt genom den pågående installationen av den nya sputterfabriken i Uppsala. För att klara expansionen genomför ChromoGenics en omorganisation med stort fokus på att förstärka kvalitetssäkringen av bolagets alla processer.

För att genomföra detta arbete har Johan Pettersson rekryterats. Johan kommer ingå i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Johan har som civilingenjör en gedigen utbildning och bakgrund från produktion, inköp, kvalitetsarbete och produktionsledning från bland annat från bolag som IMS Maskinteknik, Packsize Technologies och Bahco. Johan kommer även ha ansvar för Process & Quality Assurance och kvalitetssäkringen av den dynamiska produkten.

Samtidigt avslutar Mårten Sonnerup sitt uppdrag som projektledare för ChromoGenics stora investering i den nya sputterfabriken och Process & Quality Manager. ’’Jag har lärt känna bolaget och har sett dess stora potential genom att ha arbetat igenom bolagets alla processer för att förbättra kvalitet och lönsamhet samt bidra till miljöarbetet’’.

”Vi är otroligt glada för att Johan valt att anta denna utmaning hos oss. Jag ser fram emot att ha med Johan i min ledningsgrupp under ett mycket fortsatt spännande 2020 och framåt.” säger VD Jerker Lundgren.

Kontakt:
Jerker Lundgren, VD
Lars Ericsson, CFO & Kommunikationschef
Tel: +46 (0)18 430 0430
E-mail: info@chromogenics.comFöljande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?