Annons

TI-84 Plus CE-T Grafräknare populär modell bland svenska studenter

Om du ska börja på gymnasiet, universitet eller har ett barn som ska göra det, är det viktigt att vara förberedd. Utöver kurslitteratur och annat som man kan behöva är det viktigt med en bra grafräknare. Industrin är enorm och det finns ingen brist på modeller. Trots det har det inte hänt mycket på marknaden för att påverka vilka som fortsätter att sälja bäst.
Det finns framförallt två olika modeller som sticker ut, där den ena är TI-84 Plus CE-T Grafräknare. Texas Instruments fortsätter att leverera en otrolig kvalitet och det här märker man också när man kollar på toppsäljarna i branschen.

Texas Instruments TI-82 STATS fungerar som budgetalternativ

De är samtidigt därför modeller som

Texas Instruments TI-82 STATS har klarat sig otroligt väl på marknaden. Den har ett avsevärt lägre pris men har ändå alla de funktioner som krävs för studierna. Samtidigt är Texas Instruments ett välkänt märke som är förknippat med hög kvalitet, vilket gör modellen än mer populär bland studenter.

Stor marknad men med få som håller måttet

En lite dyrare grafräknare kan oftast laddas genom en USB-kabel. Det här underlättar för många och man slipper hålla reda på batteriet för att kunna byta ut dem kontinuerligt. Det är inte heller ovanligt att dessa modeller kommer med bakgrundsbelysning och andra funktioner som gör den enklare att använda.

Det betyder däremot inte att studenter nödvändigtvis måste lägga ned stora summor för att få en duglig grafräknare. En billigare modell kommer visserligen utan färgdisplay, men den har alla grundläggande funktioner för att kunna skapa grafer och bearbeta matematiska formler.

Det går att pressa priserna

Att gå efter en lågbudgetmodell kan däremot vara en dålig idé, eftersom dessa eventuellt kan sakna viktiga funktioner eller gå sönder väldigt lätt. Det man däremot kan göra är att noga kika över priserna hos olika leverantörer. Genom att jämföra priserna lyckas kunderna att sänka kostnaden och kan eventuellt ha råd med en dyrare modell.

Det här är något som aktörer i branschen har tänkt på. Det har bland annat dykt upp fler webbutiker under de senaste åren som erbjuder grafräknare, bland annat från Texas Instruments. Allt det här gynnar kunden och inte minst den medvetna kunden som handlar smart inför sina studier.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?