Annons

Ecoclime – vann ärende i Spotlights Stockmarkets disciplinnämnd

Spotlight Stockmarkets Disciplinnämnd har via Spotlight meddelat att ”Disciplinnämnden lämnar Spotlight Stockmarkets hemställan utan bifall”.

Disciplinnämnden har med andra ord gett Ecoclime rätt i sin framställan i ärendet vilket framgår av Disciplinnämndens beslut som biläggs detta pressmeddelande och som även kan nås via Ecoclimes hemsida.

Ecoclimes VD, Lennart Olofsson: ”Det är med stor glädje vi mottagit beslutet. Vi har hela tiden varit övertygade om att vi haft rätt vilket nu även bekräftas av Disciplinnämnden. Vi kommer nu att studera beslutet mer i detalj då ärendet inneburit stora kostnader och tidsspillan bl a i form av en pausad ansökan för flytt till First North Premiers marknadsplats. Med beslutet som grund kan vi nu återuppta ärendet med Nasdaq First North Premier med målet att flytten ska ske under hösten 2020.”

Lennart Olofsson, VD
Tel: 070 537 16 42
E-post: Lennart.olofsson@ecoclime.se

Peter Nygårds, Styrelseordförande
Tel: 070-690 16 00
E-mail: pnextended@gmail.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från MartinsonsAnnons

Bygg hållbara skolmiljöer i limträ och KL-trä

Martinsons stomsystem i limträ och KL-trä för skolor och förskolor har utvecklats genom årtionden för att erbjuda flexibel frihet. Både vad gäller utformning, byggnation och slutanvändning.

De klimatsmarta stomsystemen kombinerar låg vikt med stor bärkraft och möjlighet till stora spännvidder. De kan anpassas för såväl projekt där enkelhet, funktionalitet och totalekonomi prioriteras, som nytänkande arkitektlösningar med stora samlingsytor och imponerande spännvidder.

Stomsystemen används till alltifrån höga flerbostadshus och kontor, till affärslokaler, sporthallar och offentliga miljöer. Dessutom är det ett smart val för påbyggnader av befintliga fastigheter. Ta Trikåfabriken i Hammarby Sjöstad, till exempel. Stommaterialets låga vikt gjorde att man undvek dyra förstärkningar av byggnaden och lösningen levde upp till beställarens höga miljöambitioner.

Läs mer på: https://www.martinsons.se/byggnader-i-tra/

 

Mer från Martinsons

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Martinsons och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?