Annons

Polygiene totalvinnare i Scandinavian Outdoor Group (SOG) awards 2020

Varje år granskar en jury från SOG nya produkter och tekniker inom olika kategorier. Denna kunniga och kräsna jury valde Polygienes ViralOff® som årets bästa nya teknik. ViralOff utsågs också till totalvinnare 2020!


"Även om detta inte är en typisk utomhusprodukt, så förtjänar Polygiene ViralOff totalsegern eftersom den kan påverka utvecklingen långt bortom outdoor, sport och till och med kläder. ViralOff är en behandling som dödar 99% av de nuvarande virusen i två timmar i en textil. När den används i ansiktsmasker, kommer det att göra livet för oss alla säkrare eftersom man inte behöver tvätta masker så ofta längre. ViralOff innehåller silversalter och anses inte skadligt för människor eller för miljön" är juryns motivering.

Som Polygiene meddelade nyligen har ViralOff på bara tre månader gått från en produkt som främst handlade om masker och annan skyddsutrustning i en nischmarknad, till en funktion - och sk ingrediensvarumärke – till att övervägas i alla typer av produkter som används i vardagen som kostymer med Marzotto-ull från premium-varumärken, denim och casualwear från Diesel, samt klockor och plånböcker från Fossil. Antivirala behandlingar kommer att vara en viktig funktion på morgondagens ofta använda, ofta vidrörda föremål.

"Vi har varit en del av Scandinavian Outdoor Group under lång tid. SOG har många starka och globala varumärken och tillsammans är de en auktoritet och inspirationskälla - vi är stolta över att vara en del av det. Att SOG gav oss det här priset gör oss riktigt glada. Superglada faktiskt. Det är ett erkännande att Polygiene ViralOff kommer att spela en viktig roll i kampen mot den nuvarande pandemin, samt vara en hållbar lösning som gör att artiklar kan användas mer och tvättas mindre”, säger Niklas Brosnan, marknadschef på Polygiene.

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

För pressbilder och mer information besök ir.polygiene.com eller kontakta:
Ulrika Björk, CEO
ubj@polygiene.com, +46 70 921 12 75

Följande bilagor finns för nedladdning:
Polygiene totalvinnare i Scandinavian Outdoor Group (SOG) awards 2020 (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?