Annons

Eco Park, ledande tillverkare av märkesväskor – i partnerskap med Polygiene ViralOff®

Eco Park tillverkar väskor och väskfoder för ledande globala varumärken som Marc Jacobs, Giorgio Armani, Coach, PVH, Marimekko och många fler. I samarbete med Polygiene kommer de nu att producera väskor med ViralOff-behandling för viral reduktion i materialen. Den första beställningen har ett värde på minst 3,6 MSEK under de kommande 24 månaderna.

[image]   Märkesväskor är högt värderade ägodelar som används dagligen och berörs kontinuerligt, samtidigt som det är något du inte kan tvätta på ett enkelt sätt. ViralOff-behandlingen kommer att hämma virus- och bakterietillväxt på materialen. Dessutom, med mindre tvättbehov och mindre mikrobiella skador över tid, samt en allmänt fräschare väska, kommer behandlade väskor att få en förlängd livslängd. En dyrbar märkesväska kan byta ägare många gånger på vintage-marknaden, innan den är utsliten.  ”Återigen bryter vi ny mark inom mode”, säger Ulrika Björk, VD för Polygiene. ”Modevärlden går snabbt mot pandemisk hållbarhet – och genomför de nödvändiga åtgärder som kommer att krävas inför framtiden. Det känns fantastiskt att ingå detta partnerskap med Eco Park, som med så många premium-varumärken på sin klientlista, kan ta ledningen inom detta.”  Om Eco Park  Sedan 1997 har Shinsung J&T, med Eco Park som moderbolag, varit den ledande tillverkaren av jacquard och textilier för handväskor och tillbehör.  Organisation erbjuder överlägsen kvalitet, pålitliga och säkra leveranser, samt högklassig service. De tillhandahåller ett brett sortiment av produkter från anpassad jacquard, till grafiska transfertryck till miljövänliga/hållbara livsstilsmaterial. Teamet består av råvaruspecialister som har arbetat i företagets textilfabrik i årtionden. Genom en stor förståelse för kundens behov kan våra specialister tillhandahålla tillförlitliga underleverantörer, materialkollektioner och utveckling av anpassade tester - den partner som erbjuder de bästa produkterna och en överlägsen kundservice.   För mer information: https://www.shinsungjnt.com   ViralOff är inte avsedd att förhindra sjukdom, den används för att skydda den behandlade produkten.   Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:  http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

För pressbilder och mer information besök ir.polygiene.com eller kontakta:  
Ulrika Björk, CEO 
ubj@polygiene.com, +46 70 921 12 75  

Om Polygiene   Som världsledande inom luktkontroll och stays fresh-lösningar, vill vi förändra sättet vi ser på kläder – från förbrukningsvaror till hållbara produkter. Vi behandlar kläder, produkter för hemmet och textilier så att du ska kunna känna dig fräsch, tvätta mindre och låta plagg och produkter leva längre. Mer än 140 globala premiumvarumärken har valt att använda Polygienes varumärke med sina produkter. Polygiene är listat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com. Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se. 

Följande bilagor finns för nedladdning:
Eco Park, ledande tillverkare av märkesväskor – i partnerskap med Polygiene ViralOff® (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?