Annons

MiniFinder lanserar Atto Pro: En banbrytande GPS-tracker för djur

Vi på MiniFinder är stolta över att presentera vår senaste GPS-tracker för djur; MiniFinder Atto Pro! Med förbättrad teknologi och nya smarta funktioner är Atto Pro en tillförlitlig trygghetslösning framtagen med djurets säkerhet i åtanke. MiniFinder Atto Pro kan inte bara bli djurets bästa vän, utan den smidiga säkerhetslösningen sparar även djurägaren mycket oro. Ta din djurspårning till nästa nivå MiniFinder Atto Pro bygger på ett flertal uppmärksammade egenskaper som talar för modern teknologi, säkra lösningar och innovativa funktioner. Med Atto Pro kan djuret spåras på bästa möjliga sätt, och tack vare produktens nätta utformning kan den användas på djur av olika storlek och form. Det som är karakteristiskt för MiniFinder Atto Pro (https://minifinder.se/atto-sv/) är den förbättrade GPS- och GMS-mottagningen, något som i sig möjliggör effektivare spårning med högre precision. Nu är det inte längre ett problem om djuret befinner sig i ett område med svag mobiltäckning - Atto Pro är skapt för att ta sig igenom allt. Atto vs Atto Pro Utöver Atto Pros förbättrade spårningsförmåga och generellt förbättrade mottagning är den nya uppdaterade versionen av MiniFinder Atto designad för tuff utomhusmiljö. Dessutom är Atto Pro försedd med en tillhörande magnetisk laddare. Som ett komplement till dess redan smidiga användning innebär den magnetiska laddaren att produkten kan laddas genom att fästa kabeln mot laddningsuttaget via magneten. På tillräckligt nära avstånd ansluts kabeln automatiskt till laddkontakten, vilket möjliggör snabb och effektiv laddning av produkten. Andra uppdaterade egenskaper är: * Nytt uBlox Chip för snabbare positionering  * Förbättrat och mer slittåligt plasthölje * 100% vattentät * Omdesignade och tydligare ledlampor * Känsligare mikrofon för klarare skallindikering vid uppringning [image] MLPC™ algoritmen förlänger batteritiden Vidare är Atto Pro baserad på MLPC™ -algoritmen. MLPC står för “MiniFinder Low Power Consumption” och omfattar flera unika egenskaper som förbättrar energiförbrukningen för bärbara GPS-enheter. Dessutom bygger enheten på ett nytt kommunikationsprotokoll som möjliggör överföring av mer värdefull data i varje datapaket. MiniFinder Atto Pro - framtidens säkerhetsprodukt för djur Sen starten av MiniFinder har företaget fokuserat på att skapa kvalitativa och funktionella produkter som ökar tryggheten och skapar en säkrare vardag för användaren, något som även applicerats på MiniFinder Atto Pro. Genom att lyssna på kundernas behov och marknadens efterfrågan har företaget, med hjälp av sin expertis samt den senaste tekniken, utvecklat och förbättrat MiniFinder Atto. “MiniFinder Atto GPS Tracker har alltid varit en av de mest populära produkterna som ger stor säkerhet för djur och minskar oron för ägarna. I kombination med den senaste GNSS-tekniken, förbättrad kvalitet och optimerad funktionalitet är Atto Pro nästa generations GPS Tracker för djur med en ledande produktstandard på marknaden. ” - Dean Maros, VD på MiniFinder Atto Pro är varken svår för ägaren eller obekväm för djuret att använda. GPS-trackern fästs enkelt i ett halsband runt djurets hals, där dess minimala vikt på 39 gram även erbjuder behaglig användning för mindre djur. MiniFinder Atto Pro begränsar inte djurens naturliga beteende, utan möjliggör istället en tryggare frihet för samtliga inblandade. Via karttjänsten MiniFinder GO kan djurägaren följa djuret överallt, och använda funktioner såsom geofence, positioneringshistorik med flera. [image]   Teknisk information: Mått: 65 mm x 35 mm x 16 mm Vikt: 39g Batteri: Uppladdningsbart, 3.7V, 850mAh Batteritid: Upp till 5 dagar vid normal användning Strömkälla: 5V DC GSM-band: 850/900/1800/1900 MHZ Vattentät: Ja, IP 67-certifierad Drifttemperatur: -20°C ~ +65°C Luftfuktighet: 5% to 95% Ej-kondenserande GPS chip: Ublox M8130 (AGPS) GPS fixtid: Aktiv start 1s, Kall start 26s GPS känslighet: Aktiv start: -162 dBm, Kall start: -148 dBm Bluetooth: BT5.0 LE Minne: 1Mb (flash minne) LED: 3 lampor som indikerar GPS, GSM och spänning. Knapp: På/Av knapp MiniFinder Atto Pro finns tillgänglig i vår webbutik och hos auktoriserade återförsäljare. Rekommenderat pris: 1839 SEK (Exkl. moms) / 180 EUR MiniFinder Atto Pro: https://shop.minifinder.se/minifinder-atto-pro Ladda ned MiniFinder Atto Pro produktbilder: https://bit.ly/2WEcXEj [image]

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Innehåll från GoCo Development Annons

Innovationskluster inom hälsa i Mölndal tar form

Signaturbyggnaden The House – en miljö konstruerad för naturliga möten över kontorsgränserna med dedikerade innovationsledare.
Signaturbyggnaden The House – en miljö konstruerad för naturliga möten över kontorsgränserna med dedikerade innovationsledare.

I januari tidigare i år togs det första spadtaget för det som ska bli GoCo Health Innovation City i Mölndal – ett innovationskluster vars huvudsyfte är att driva innovation inom hälsa och skapa ett bättre liv för människor. 

Det började med att AstraZeneca hade markyta som bolaget inte behövde för sin egen expansion. Istället för att exempelvis bygga logistik- och lagerlokaler vände man sig till stadsutvecklingsbolaget Next Step Group och fastighetsbolaget Vectura, som i sin tur skapade en joint venture: GoCo Development AB.

- Mölndal har många ledande aktörer inom life science och i närområdet finns redan etablerade hälsoföretag som AstraZeneca och Essity, så vi har redan en bra grund att stå på, säger Peder Wahlgren, vd på GoCo Development.

”För att vi ska nå målet krävs en bra mix av aktörer”

Målet med GoCo Health Innovation City är att driva innovation inom hälsa och i slutändan skapa ett bättre liv för människor. Det är GoCo Developments uppgift att driva projektet och skapa en attraktiv stadsdel tillsammans med olika aktörer och verksamheter. 

- För att klustret ska bli levande krävs en bra mix av aktörer. Utveckling kring nya innovationer har blivit alltmer komplex och kräver många kompetenser. Istället för att skapa allt själva, kan det vara enklare och bättre att liera sig med mindre företag som är mer agila. Vi vill att innovationsklustret ska vara som ett knytkalas – man tar med det man själv gillar och testar något nytt, säger Peder Wahlgren och fortsätter:

- Men stadsdelen ska inte bara huseras av life science-företag, utan vi vill också ha hit Chalmers och Göteborgs universitet, Västra Götalandsregionen, it-företag och staten i form av exempelvis RISE. Vi ska också bygga hotell, äldreboende och trygghetsboende. 

EXTERN LÄNK: Läs mer om GoCo Health Innovation City 

Det första bolaget flyttar in hösten 2021 

I januari togs det första spadtaget, efter att detaljplanen på 100 000 kvadratmeter byggrätt blivit godkänd. Först ut är en toppmodern laboratoriebyggnad för det japanska cancerdiagnostikbolaget Fujirebo. Inflyttning sker under hösten 2021. 

- Parallellt ska vi påbörja byggnationen av vår signaturbyggnad – The House – efter semestern. Det är en 21 000 kvadratmeter stor byggnad som representerar mycket av vad vi vill uppnå med GoCo Health Innovation City. The House ska främja naturliga möten över kontorsgränserna där samarbeten och kunskapsutbyten ska frodas, säger Peder Wahlgren. 

Trots den rådande coronakrisen, har GoCo Development fortsatt drivit projektet framåt och rekryterat personal. 

- Vissa bolag har varit avvaktande, men vi fortsätter i den förutbestämda produktionstakten med övertygelsen att innovationsklustret är mer relevant än någonsin. Om det är något som pandemin har lärt oss, är det vikten av samarbete – både nationellt och internationellt, avslutar Peder Wahlgren.

Fakta GoCo Health Innovation City

* GoCo Health Innovation City ska bli Sveriges största life science-kluster.

* 100 000 kvadratmeter utvecklas i anslutning till AstraZenecas anläggning i Mölndal.

* Inom fem till åtta år ska klustret bestå av 350 stora och små företag, forskare och studenter.

* En satsning på 3,5 miljarder.

* Bakom satsningen står Next Step Group, Vectura Fastigheter och AstraZeneca.

EXTERN LÄNK: Läs mer på www.goco.se 

Mer från GoCo Development

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med GoCo Development och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?