Annons

Fastators innehavsbolag Point lanserar boende i Trelleborgs citykärna

Fastators innehavsbolag Point Properties lanserar sitt projekt ”Kvarteret Valfisken” i Trelleborg med utställning för allmänhet och politiker. Påbyggnationen gäller Valengallerian i centrala Trelleborg med åtta våningar i tre huskroppar och 144 hyreslägenheter med total boarea om ca 14 000 kvm som ska stå klart 2022.  Points idé är att äga centrumfastigheter i små och mellanstora städer och ta ett helhetsgrepp kring boende, handel och service och därigenom skapa mer långsiktigt livskraftiga stadskärnor som kommer hela orten tillgodo.  Trelleborg är det andra projektet efter Motala som lanserats, totalt äger Point 12 fastigheter i södra och mellersta Sverige.  - Vi har redan fått drygt 100 intresseanmälningar för boende samt mycket positiva reaktioner från såväl allmänhet som politiker. När Point visar hur dessa gamla betongbunkrar som står mitt i städerna faktiskt kan förvandlas från fult till vackert och återigen skapa liv och rörelse i tynande stadskärnor, blir dessa fastigheter en samlande symbol för orternas positiva framtid, en reaktion som vi ser tydligt i både Trelleborg och Motala, kommenterar Joachim Kuylenstierna, vd på Fastator. Läs mer om projekten på www.pointproperties.se   För mer information, vänligen kontakta: Joachim Kuylenstierna, VD Fastator joachim.kuylenstierna@fastator.se +46 (0) 70 515 51 51 Svante Bengtsson, Vice VD Fastator svante.bengtsson@fastator.se +46 (0) 70 956 67 56 Christoffer Strömbäck, CFO Fastator christoffer.stromback@fastator.se +46 (0) 70 249 72 55   Om Fastator Aktiebolaget Fastator (publ) är ett investmentbolag specialiserat på fastighetssektorn. Fastators affärsidé är att starta och investera i fastighetsrelaterade bolag där vi genom aktivt ägarskap bidrar till en långsiktig värdeutveckling. Sedan den 24 september 2015 handlas Fastators aktie på Nasdaq First North Growth Market. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB (publ), tel. + 46 8 463 80 00, certifiedadviser@penser.se. 

Följande bilagor finns för nedladdning:
Fastator PM 200617 Fastators innehavsbolag Point lanserar boende i Trelleborgs citykärna

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?