Annons

Leadstar Media fortsätter sin expansion med ny jämförelsesajt i Japan

Leadstar Media har lanserat sin senaste produkt, Betinjapan.com, för den japanska spelmarknaden. Förutom de primära funktionerna att jämföra och hitta spelbolag, innehåller sajten nybörjarvänlig information om onlinespel och välkomsterbjudanden. 

Leadstar Media har tidigare lanserat liknande produkter på flertalet marknader globalt men Betinjapan.com är företagets första i Japan. Eskil Kvarnström, VD, kommenterar: – Japan är en ny marknad för oss och det ska bli intressant att se vad vi kan åstadkomma här. När vi expanderar till nya marknader har vi alltid en tro på att vi kan skapa den bästa produkten på marknaden. Detsamma gäller med Japan, vi är ett företag med högpresterande individer som alla har ambitionen att skapa de bästa alternativet för Japanska spelare när det kommer till att välja spelbolag.  Betinjapan.com lanserades nyligen och är en sajt med stort fokus på SEO, ett arbete som vanligtvis börjar ge resultat först efter ett par månader. Ansvariga för sajten har skapat en handlingsplan för att så fort som möjligt synas i toppen av Googles sökresultat. Några välkända spelbolag har redan börjat erbjuda spel på den japanska marknaden, vilket hjälper Leadstar Media att genomföra en smidig expansion. – Det är väldigt inspirerande att jobba med nya marknader där man inte riktigt vet vad som väntar. Att flera av våra samarbetspartners som vi jobbar med globalt också har närvaro i Japan är ett tecken på potentialen som finns i landet. Det ger oss också självförtroende att vår nya sajt håller hög kvalité när vi jobbar med spelbolag som vi har befintliga relationer med och vet är pålitliga, något som är nödvändigt för att skapa den bästa produkten, säger Kvarnström Både företagets kärna med SEO-experter och rekryteringen av en japansk skribent har möjliggjort expansionen. En inkluderande företagskultur som attraherar rätt personer har alltid varit i fokus för Leadstar Media. – Vi har lyckats bra med att hitta personer som delar vårt driv och företagets värden och det är något som vi ständigt jobbar med att upprätthålla. När vi kom i kontakt med en japansk skribent med driv och entreprenörsanda kändes timingen rätt. Eftersom vi finns i Stockholm är det inte ofta den möjligheten dyker upp jämfört med européer. Jag tror att det är en sak som ger oss en fördel mot våra kollegor i industrin, säger Kvarnström

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?