Annons

Proffsmagasinet lanserar nya sajter

Utvalt för medvetna hantverkare och hemmafixare Proffsmagasinet har under maj månad lanserat nya sajter i Sverige, Finland och Norge. I samband med detta lanserades även ny logotyp och ny visuell identitet för webb och extern kommunikation.

Proffsmagasinets tillväxt har varit kraftig de senaste åren. De nya sajterna säkrar att denna positiva utveckling kan fortsätta och accelerera kommande år. - Vi har lagt mycket energi på att skapa en snygg, tydlig och lättnavigerad sajt. Vi är övertygade om att den nya designen kommer att hjälpa oss att stärka vår position på marknaden samtidigt som de nya tekniska lösningarna erbjuder en modern och användarvänlig upplevelse, säger VD Mikko Ollinen. Under det senaste året har Proffsmagasinets sortiment breddats genom att nya kategorier har adderats och antalet produkter har ökat med mer än 100%. Detta i kombination med en kraftig försäljningstillväxt inom så väl företags- som privatmarknaden har tydliggjort behovet av en uppdaterad visuell identitet. – Proffsmagasinets nya visuella identitet är en milstolpe i vår ambition att öka vår varumärkeskännedom och ta en tydlig position på marknaden, säger marknadschef Kristoffer Hilarius. Den nya visuella identiteten har utvecklats av Identity Works i nära samarbete med Proffsmagasinet för att spegla företagets kärnvärden och strategi. Kontakt

08-344 700
press@proffsmagasinet.se

Om Proffsmagasinet Proffsmagasinet  (https://www.proffsmagasinet.se/)är en renodlad e-handel som omsätter över 500 miljoner kronor med verksamhet i Sverige samt i Norge  (https://www.staypro.no/)och Finland  (https://www.staypro.fi/)under varumärket Staypro. Med 65 000 produkter i sortimentet – noga utvalda från de bästa varumärkena – erbjuder Proffsmagasinet kvalitetsprodukter med snabba leveranser. Proffsmagasinet tillhandahåller produkter utvalda för medvetna hantverkare och hemmafixare, det vill säga allt som kan behövas inom kategorierna verktyg, laser- och mätinstrument, arbetsplats och verkstad, kläder, skydd, tillbehör och förbrukning, trädgård, el och VVS. Det heltäckande sortimentet i kombination med kompetent kundservice gör Proffsmagasinet till en självklar partner för alla medvetna hantverkare och hemmafixare.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?