Annons

Öppnat samtlig verksamhet i Lettland

I går undertecknade Lettlands president den nya lagen "On Management of Consequences Caused by the Spread of Covid-19" som upphäver suspenderingen av samtliga spellicenser i landet. Enlabs är därmed från idag fullt operativa i Lettland, både vad avser online- och all landbaserad verksamhet.

“Lettland är tillbaka! Nu kan vi fortsätta att leverera den bästa servicen och underhållningen till våra kunder. Vi har jobbat hårt för att kundupplevelsen skall bli ännu bättre, och ser nu fram emot att lansera uppdaterade och förbättrade produkter. Enlabsteamet har under den gånga perioden visat en fantastisk energi och solidaritet, och jag vill tacka dem alla för deras insatser. So, let’s play! Säger VD och koncernchef George Ustinov. I och med att Lettland upphävt begränsningarna för spelmarknaden, är Enlabs nu fullt operativa på samtliga marknader.   För ytterligare information, vänligen kontakta: Enlabs AB George Ustinov, VD och koncernchef george.ustinov@enlabs.com / +371 2 9424175 Adam Jonsson, CFO adam.jonsson@enlabs.com / +46 73 8200058 Om ENLABS ENLABS står för Entertainment Laboratories. Vi är ett bolag som skapar underhållning genom nytänkande inom gaming. Bolagsgruppen har kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella, Minsk och Stockholm. De operativa dotterbolagen innehar nationella licenser och tillstånd för sina verksamheter och koncernen sysselsätter omkring 200 anställda. Enlabs AB (NLAB) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser: Certifiedadviser@redeye.se, +46 (0)8 121 576 90.   Mer information finns tillgänglig via enlabs.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?