Annons

Vitaminer för håret - en het trend

Oavsett om ditt hår håller på att tunnas ut eller om du önskar att ditt hår var tjockare och fylligare så finns det en lösning på problemet.

En allt hetare trend är hår vitaminer, alltså vitaminpiller som stimulerar hårväxten och gör att ditt hår växer bättre, mer och kraftigare. Trenden har synligt synts i USA och resten av Europa och har nu även börjat märkas i Sverige där försäljningen har ökat markant den senaste tiden.

Vanligt att tappa håret

Hårförlust och problem med hårväxt kan ha många orsaker - genetiken spelar självfallet en stor roll men även stress är en bevisad faktor som kan leda till hårförlust. Det är också vanligt att man med åldern får en hämmad tillväxt samt att hårstrån blir tunnare och därmed får man ett hår som inte är lika fylligt och tjockt. Hör du till dem som tappar hår som kvinna, oroa dig inte - det finns lösningar.

Hårtillskott hjälper

Högkvalitativa kosttillskott hjälper - både män och kvinnor - att behandla håravfall genom att ge kroppen "mat" som är nödvändig för hårtillväxt. Att använda ett generiskt tillskott hjälper oss visserligen, men kosttillskott som är speciellt anpassat för män respektive kvinnor är mer effektiva och ger större positiv effekt. Tillskott som innehåller keratin, biotin, kollagenpeptider, hyaluronsyra och diverse vitaminer eller någon kombination av ovanstående, hjälper ditt hår att växa mer efter bara några veckors användande. Nyckeln till att nå bästa resultat är att vara konsekvent med pillerna och äta dem dagligen under minst sex månader för att få ett säkert resultat.

Det finns många olika typer av tillskott för hårtillväxt för både kvinnor och män som innehåller olika ingredienser och kan intagas i olika former. De vanligaste tillskotten finns i form av piller eller som små tuggbara godisar. Vissa finns även i pulverform även om dessa är mer sällsynta. Vilken typ av tillskott som passar en bäst beror bland annat på kön, ålder och hårtyp.

Tillskott från Hairlust

Hairlust är ett danskt företag specialiserat på tillskott för hårtillväxt som nu etablerat sig ordentligt på den svenska marknaden. De har utvecklat ett koncept med naturliga tillskott och produkter för hårvård som hjälper personer med tunt, skadat eller personer som redan börjat tappa hår av olika anledningar. Samtliga produkter innehåller naturliga och ekologiska ingredienser i största möjliga utsträckning vilket är väldigt fördelaktigt för användaren.

Att uppleva håravfall är ett av de absolut vanligaste och naturliga skeendena i många personers liv, något Hairlust arbetar med att normalisera och hjälpa till med. Utöver produkter till försäljning bidrar de också med mycket information och övriga tips hur du kan minska risken för håravfall.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Innehåll från TessinAnnons

Tessin genomför företrädesemission: ”Intresset för fastighetsfinansiering ökar”

Heidi Wik, vd Tessin.
Heidi Wik, vd Tessin.

Sedan starten 2014 har Tessin genomfört över 400 projekt och förmedlat 4,5 miljarder kronor vilket har möjliggjort mer än 8 000 bostäder, fritidsboende och kommersiella fastigheter. Nu genomför de en företrädesemission för att möta marknadens behov.

– Vi ser en fortsatt stor efterfrågan på fastighetsfinansiering, säger Heidi Wik, vd.

Läs mer om Tessins företrädesemission 2022  

Tessin är Nordens ledande digitala investeringsplattform för utlåning av kapital till fastighetsutvecklingsprojekt. De vill göra fastighetsmarknaden tillgänglig för investerare och samtidigt erbjuda fastighetsutvecklare ett komplement till traditionell finansiering. 

– Under det senaste halvåret har vi förmedlat större volymer kapital än någonsin tidigare. Samtidigt ser vi att intresset för fastighetsfinansiering ökar i takt med att bankerna är mer återhållsamma gällande finansiering av byggsektorn, säger Heidi Wik, vd. 

Sedan 2017 har den genomsnittliga avkastningen på säkerställda lån som förmedlats via Tessins plattform legat på mellan nio och tio procent. Parallellt har bolaget breddat sitt investerarnätverk. Idag har de, förutom 60 000 medlemmar, även svenska och internationella investerare. 

– För att öka vår kapacitet ytterligare har vi målmedvetet fokuserat på att komplettera vårt investerarnätverk med institutionella kapitalkällor. I maj skrev vi till exempel avtal med en större brittisk kapitalförvaltare. De ska investera minst en miljard kronor i lån som förmedlas via vår plattform, över en tidsperiod om tolv månader. Det känns otroligt roligt, säger Heidi Wik och berättar att de har levererat en stabil och kontinuerlig tillväxt tack vare deras privata och institutionella investerare i investerarnätverket.

Under hösten beslutade Tessin att genomföra en företrädesemission om 26,3 miljoner kronor för att möjliggöra fortsatt tillväxt, produktutveckling – och investeringar i den operativa verksamheten. 

– Under den senaste tiden har vi bland annat märkt av en ökad efterfrågan av finansiering till kvalitativa projekt. Med kvalitativa projekt menar vi projekt med goda marginaler. Det tredje kvartalet 2022 ingick vi flera avtal till ett värde av cirka 600 miljoner kronor, säger Heidi Wik fortsätter:

– De kommande kvartalen ser också bra ut. Just ni har vi orderböcker på cirka 850 miljoner kronor. Vi ser mycket positivt på framtiden. En del av vår fortsatta plan framåt är att fortsätta att expandera med fler kapitalkällor för att möjliggöra ett bredare lånerbjudande på befintliga – och nya geografiska marknader. 

Läs mer om Tessins företrädesemission 2022 

 

Mer från Tessin

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Tessin och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera