Annons

Vitaminer för håret - en het trend

Oavsett om ditt hår håller på att tunnas ut eller om du önskar att ditt hår var tjockare och fylligare så finns det en lösning på problemet. En allt hetare trend är hår vitaminer, alltså vitaminpiller som stimulerar hårväxten och gör att ditt hår växer bättre, mer och kraftigare. Trenden har synligt synts i USA och resten av Europa och har nu även börjat märkas i Sverige där försäljningen har ökat markant den senaste tiden. Vanligt att tappa håret Hårförlust och problem med hårväxt kan ha många orsaker - genetiken spelar självfallet en stor roll men även stress är en bevisad faktor som kan leda till hårförlust. Det är också vanligt att man med åldern får en hämmad tillväxt samt att hårstrån blir tunnare och därmed får man ett hår som inte är lika fylligt och tjockt. Hör du till dem som tappar hår som kvinna (https://thehairlust.se/blogs/blog/varfor-tappar-man-har-6-orsaker-till-haravfall), oroa dig inte - det finns lösningar. Hårtillskott hjälper Högkvalitativa kosttillskott hjälper - både män och kvinnor - att behandla håravfall genom att ge kroppen "mat" som är nödvändig för hårtillväxt. Att använda ett generiskt tillskott hjälper oss visserligen, men kosttillskott som är speciellt anpassat för män respektive kvinnor är mer effektiva och ger större positiv effekt. Tillskott som innehåller keratin, biotin, kollagenpeptider, hyaluronsyra och diverse vitaminer eller någon kombination av ovanstående, hjälper ditt hår att växa mer efter bara några veckors användande. Nyckeln till att nå bästa resultat är att vara konsekvent med pillerna och äta dem dagligen under minst sex månader för att få ett säkert resultat. Det finns många olika typer av tillskott för hårtillväxt för både kvinnor och män som innehåller olika ingredienser och kan intagas i olika former. De vanligaste tillskotten finns i form av piller eller som små tuggbara godisar. Vissa finns även i pulverform även om dessa är mer sällsynta. Vilken typ av tillskott som passar en bäst beror bland annat på kön, ålder och hårtyp. Tillskott från Hairlust Hairlust är ett danskt företag specialiserat på tillskott för hårtillväxt som nu etablerat sig ordentligt på den svenska marknaden. De har utvecklat ett koncept med naturliga tillskott och produkter för hårvård som hjälper personer med tunt, skadat eller personer som redan börjat tappa hår av olika anledningar. Samtliga produkter innehåller naturliga och ekologiska ingredienser i största möjliga utsträckning vilket är väldigt fördelaktigt för användaren. Att uppleva håravfall är ett av de absolut vanligaste och naturliga skeendena i många personers liv, något Hairlust arbetar med att normalisera och hjälpa till med. Utöver produkter till försäljning bidrar de också med mycket information och övriga tips hur du kan minska risken för håravfall.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?