Annons

Actics samtliga anläggningar i Tyskland är åter öppna

Den 16 mars beslutade tyska myndigheter att temporärt stänga samtliga gym i Tyskland varför Actics 25 anläggningar varit stängda sedan dess. Som kommunicerades i Actics delårsrapport för det första kvartalet så bestämde tyska myndigheter att gradvis att tillåta öppningar av gymmen med start från början av maj. Sedan igår måndag den 6 juni är samtliga anläggningar i Tyskland åter öppna. - Vi är mycket glada för att välkomna våra medlemmar i Tyskland tillbaka till Actics anläggningar! Säker träning är vårt största fokus den kommande tiden och vi vidtar flertalet åtgärder för att våra medlemmar ska kunna träna tryggt hos oss. Att träning är viktigare nu är någonsin är vi övertygade om, säger Anders Carlbark, VD Actic Group i en kommentar. Som också meddelades i kvartalsrapporten för första kvartalet har Norska myndigheter också låtit meddela att gym åter kan öppna med start den 15 juni 2020. Alla Actics 23 anläggningar på den norska marknaden har varit tillfälligt stängda sedan 12 mars 2020 och planeras öppnas igen omkring den 15 juni. Actics omsättning i Norge uppgick 2019 till 167 Mkr och i Tyskland till 87 Mkr. För ytterligare information, vänligen kontakta: Anders Carlbark, VD Actic Group, 072-980 53 94, anders.carlbark@actic.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Actics alla anläggningar i Tyskland öppna

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?