1515

Köpa en lastare från avant

Vad kan en Avant minilastare göra?

Gemensamt för alla Avant-minilastare är den otroligt goda stabiliteten och det oerhört goda förhållandet mellan pris, lyftkapacitet och vikt. Det är därför alla våra lastare kan transporteras på släp trots den höga lyftkapaciteten. Det sparar kostnader och krångel på lång sikt.

Mycket tonvikt har lagts på att producera en minilastare som är stabil och säker i alla driftsscenarier - vilket gör Avant till en av de absoluta rullande minilastarna på marknaden idag. Oavsett om du letar efter en liten minilastare lätt minilastare eller en arbetshäst med lyftkapacitet på flera ton - vi har en produkt som passar dig.

Av våra 9 maskinerier är 8 av dem sprickstyrda. En sprickstyrd minilastare kan arbeta på mjuka ytor utan att skada den, och som ett resultat av den styva knockfogen är den en mycket rulltät minilastare, som ger hög säkerhet och säkerhet på jobbet. Om du vill ha en sprickstyrd minilastare, erbjuder vi vår 300-serie som kan komma runt de små områdena utan att kompromissa med lätthet och komfort på jobbet. Dessutom har vi alltid använt kompaktlastare i lager till förmånliga priser med eller utan verktyg.

Lastare av hög kvalitet

Att välja en lastare bör göras med omsorg, därför att gör du det kommer du inte behöva byta den på många år. Därför föreslår vi alltid att samtala med en expert på området innan en lastare köps. Vi har en gedigen erfarenhet och hjälper gärna till.

Vem är Avant Danmark?

Avant Danmark är den enda importören i Danmark av de finska minilastarna av tillverkaren Avant. Vi har importerat denna typ av minilastare i nästan 30 år i skrivande stund och har sålt mer än 5 000 lastare - så vi är definitivt inte rädda för att kalla oss själva experter på området.

Vårt sortiment omfattar 9 maskinerier med lyftkapacitet från 350 kg till 2 000 kg. Vi har små modeller för kyrkogården och den stora privata marken och minilastare så stora och så starka att de inte kommer till kort själva, med mycket tunga uppgifter.

Avant Danmark täcker våra två avdelningar i Jylland respektive en avdelning i Zeeland. Vår stora vackra showroom på 3 500 m2 med nya och begagnade minilastare finns i Låsby, där alla modeller och de allra flesta relaterade verktyg finns. Jutlandsverkstaden ligger i Sorring.

I Zeeland har vi också en display och verkstad, där vi också har en mängd nya och begagnade minilastare i lager.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?